Acord de col·laboració entre FC Andorra i Gimnàstic de Manresa

Acord de col·laboració entre FC Andorra i Gimnàstic de ManresaFCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra i el Club Gimnàstic de Manresa van anunciar un conveni de col·laboració entre totes dues entitats, per tal de potenciar el futbol base del conjunt tricolor. El conjunt bagenc és una de les referències en el futbol base a Catalunya i té registrats una quarantena d’equips a les diverses competicions de la Federació Catalana de Futbol.

Per exemple, un dels futbolistes sorgits d’aquest equip va ser Pep Guardiola, que va formar-se al club abans de fer el salt al futbol base de l’FC Barcelona. A més, el Gimnàstic de Manresa va tenir una vinculació amb el Reial Madrid fa unes temporades. Amb l’acord subscrit entre tricolors i manresans, l’FC Andorra buscarà generar un marc de cooperació que permetrà que segueixi desenvolupant el projecte de futbol base que tant èxit ha donat al Club Gimnàstic de Manresa.

El club català va convertir-se en societat anònima perquè Kosmos, l’empresa de Gerard Piqué propietària de l’FC Andorra, passés a comprar l’entitat i convertir-lo en un equip filial dels tricolors, tot i que finalment el futbolista blaugrana no va adquirir el club bagenc.

Sobre l’acord de col·laboració, el director general de l’FC Andorra, Jaume Nogués, va manifestar que “crec que aquest acord és un pas molt important per a l’FC Andorra. El Gimnàstic de Manresa té molt bons equips de futbol base, hi ha jugadors amb talent que si es treballa bé poden arribar lluny i creiem que des del club podem aportar la nostra experiència per aconseguir-ho”. A més, el responsable tricolor va afegir que “amb un mercat de futbol cada dia més saturat, l’aposta pels jugadors joves és la clau de l’èxit per al futur de l’FC Andorra”.

tracking