automobilisme

Montellà reprèn la preparació de la temporada i del programa previst

Després de la crisi sanitària el pilot torna a treballar per a l’assalt al Campionat d’Espanya de muntanya

Montellà reprèn la preparació de la temporada i del programa previstFOTOESPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb gairebé quatre mesos de retard obligat, l’equip EM Motorsport es va posar en marxa per afrontar, en les millors condicions, l’assalt al gran objectiu de la temporada, que no és altre que el Campionat d’Espanya de muntanya. El treball d’Edgar Montellà i el seu equip es va iniciar a la fi del 2019. El canvi de mecànica, amb el Silver Car, va ser el punt de partida per aprofitar l’experiència adquirida en les dues últimes temporades competint en els diferents calendaris del certamen espanyol.

El plantejament inicial del pilot que compta amb el suport del programa de Joves pilots de l’Automòbil Club d’Andorra (ACA) es va veure interromput per la Covid-19. No obstant això, en cap moment aquesta interrupció va posar en perill la continuació del programa previst, en el moment en què la situació tornés a la normalitat. Montellà va comentar que, sens dubte, “ha estat una situació frustrant. Vam rebre la nova mecànica just el dia abans que s’activés l’estat d’alarma i, per tant, vam tenir el temps just de guardar-lo en el garatge”. El jove pilot va afegir que “la incertesa ha estat una constant. Podem dir que encara ho és, però almenys sembla que l’opció de competir està més a prop”.

És evident que el pilot andorrà està disposat a recuperar el temps perdut en el moment en què ha pogut recuperar l’activitat. “No hem dubtat ni un instant a iniciar l’activitat”, va indicar. “Al circuit d’Andorra vam poder pilotar per primera vegada el Silver Car i l’experiència va resultar molt positiva”, va explicar Montellà. A més, va reconèixer que “tot ha funcionat com havíem previst” i que va acabar “molt satisfet d’aquesta primera presa de contacte”.

Quant a la competició, el repte en el qual Edgar Montellà centrarà tots els esforços serà el Campionat d’Espanya de muntanya (CEM), encara que, segons el pilot, es tractarà d’un minicalendari. Només es disputaran quatre proves i s’iniciarà a Chantada (Galícia) a final d’agost.

tracking