Hannah es queda

El base del MoraBanc Andorra confirma que complirà l’any que té de contracte i que el curs vinent seguirà de tricolor

Hannah es quedaIvan Álvarez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Clevin Hannah va rebre ahir de la mà de l’entitat bancària MoraBanc el guardó que distingeix el jugador més solvent de la temporada a l’equip tricolor. El base va aprofitar la seva aparició pública per esborrar d’un cop de ploma qualsevol neguit al voltant de la seva continuïtat al club tricolor per al proper curs. Donada la tirada de Hannah per canviar de samarreta cada any –ha jugat en cinc equips diferents les darreres cinc temporades, Herbalife Gran Canària, UCAM Múrcia, Bilbao Basket i Joventut de Badalona–, el fet de tenir encara contracte no semblava garantir la seva renovació a la militància andorrana: “És veritat que cada any m’he anat movent d’equip, però estar a Andorra és una bona oportunitat per a mi i per a la meva família. Aquí hem estat molt a gust i la meva intenció és complir l’any que em queda de contracte. Per tant, seguiré una temporada més”, va explicar el base amb passaport senegalès.

Hannah es va emportar la sisena edició del premi, que es decideix amb els vots dels aficionats durant els partits de la lliga regular, amb un total de 185 punts acumulats durant els 28 de Lliga Endesa. Clever va signar una mitjana de 22 minuts, 12 punts i quatre assistències per partit disputat. Tyson Pérez, amb 170, i Moussa Diagne, amb 155 punts, van ser el segon i tercer jugadors més valorats per l’afició. David Jelinek, amb 57 vots, i Dejan Todorovic, amb 40, van ser el quart i el cinquè més votats. Hannah va indicar que “em fa sentir molt bé [el premi] perquè ha estat gràcies a la votació dels nostres aficionats, amb els quals he tingut molt bon feeling aquesta temporada. Ara necessito relaxar-me i tornar als Estats Units. A veure quin projecte es farà per a la propera temporada. Pas a pas”. Per jornades, el director del joc tricolor va ser el jugador del partit en 12 ocasions, mentre que Tyson i Diagne ho van ser en sis jornades.

Albicy, el mirall

El base nord-americà, per tant, pren el relleu del francès Andrew Albicy, guanyador la temporada passada. “Ell és un gran jugador. Aquesta temporada ha jugat l’Eurolliga i és un orgull tenir el mateix premi que va recollir ell. Espero seguir la seva estela”, va reconèixer. El missatge de Hannah també va trobar el moment per fer una anàlisi en el vessant personal i, en aquest aspecte, va comentar que “m’he sentit molt bé aquesta temporada tot i que hem tingut alguns alts i baixos. Vaig començar una mica malament, però a poc a poc em vaig anar trobant millor”, va manifestar l’11 tricolor. En l’àmbit col·lectiu, va afegir que “com a equip hem aconseguit bons resultats i vam estar a punt de passar a semifinals de la fase final de l’ACB. Hem jugat bastant bé i estic molt content”, va subratllar. Fins i tot, Hannah va poder treure un punt còmic a la compareixença en el moment que va ser qüestionat sobre quin considerava que era el millor base de la Lliga Endesa: “És molt difícil triar a algú millor que jo en la meva posició (riu).” Ja més seriós sí va declarar que per a ell “el millor base de l’ACB és Marcelinho Huertas”.

Iniciades les vacances, el jugador se’n va amb la seva família als Estats Units, on, precisament, les dades de positius pel coronavirus no estan sent favorables i l’evolució de la pandèmia i la crisi sanitària no són, ni de bon tros, les desitjades. El jugador no va poder amagar que, en aquest aspecte, “estem molt preocupats. Viatjo amb la meva dona i els meus dos fills petits. Estem una mica espantats per tot plegat, però seguirem totes les mesures possibles i necessàries i ens protegirem”.

BARÇA I BASKONIA BUSQUEN AVUI EL T´ÍTOL DE LLIGA ACB

La Lliga Endesa coneixerà avui el nou campió. La fase final excepcional viu aquest vespre (20.00 hores) el partit decisiu i FC Barcelona i Kirobet Baskonia lluitaran per prendre el relleu del Reial Madrid i fer-se amb el títol. El base argentí de l’equip vitorià, Lucas Vildoza, va assegurar que “no hem arribat aquí només per jugar la final, sinó que som aquí per guanyar-la”. A més, va afegir que “no venim de passeig, no és un regal que ens ha caigut de cel, hem treballat molt per arribar aquí”. El duel entre Nikola Mirotic i Toko Shengelia segurament serà clau durant el partit.

tracking