Fil a l'agulla

El MoraBanc Andorra dona per acabada la temporada i s’intensifica la feina als despatxos per confeccionar el nou projecte

Fil a l'agullaACB PHOTO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un cop païda la fase final de la Lliga Endesa, el MoraBanc Andorra dona per conclòs el curs 2019-2020. Amb els jugadors ja de vacances i amb la certesa que l’equip i l’entitat han fet un pas en el seu creixement, des d’avui mateix la cúpula del club posa ja fil a l’agulla per perfilar la que serà la plantilla per a la temporada vinent. Un any ple d’incògnites i una plantilla que patirà, un cop més, molts canvis respecte a l’actual. La pandèmia per la Covid-19 i la crisi sanitària deixaran un impacte important i tots els equips, entre els quals el MoraBanc Andorra, s’hauran d’estrènyer el cinturó. De l’actual plantilla hi ha sis jugadors que tenen contracte en vigor: Tyson Pérez, Nacho Llovet, Clevin Hannah, Moussa Diagne, David Walker i David Jelinek. A partir d’aquí, al full de ruta queda marcat el futur de Diagne. En aquest sentit, el club està relativament tranquil perquè el senegalès té encara contracte i l’equip que es vulgui fer amb els seus serveis hauria d’abonar la clàusula d’escapament, de 100.000 euros. Diagne està a l’agenda d’equips espanyols i europeus i la seva continuïtat no està garantida. En el capítol de jugadors que acaben contracte també es troben alguns casos per definir. Bandja Sy, Massenat, Todorovic, Colom, Senglin i Musli. De tots ells, Guille Colom podria renovar i el club ha de valorar els jugadors que seran inscrits al dret de tempteig per intentar que segueixin al club. En aquest supòsit, semblen Todorovic -que també compta amb propostes d’equips ACB, com la del Tenerife- i Massenat els dos escollits i el futur de Sy, Senglin i Musli sembla decidit. El que sembla clar és que tot just acaba de començar el període per treballar la plantilla i que d’aquí al tancament de mercat seran molts els casos a resoldre i les incògnites a aclarir. D’altra banda, un dels jugadors de l’actual plantilla serà distingit avui amb el premi MoraBanc com el jugador més solvent de la temporada, un premi que es decideix amb els vots dels aficionats.

Comiat de la temporada

A més, la plantilla tricolor al complet, juntament amb l’staff tècnic i directius, es va reunir ahir a la nit en un restaurant de la capital per celebrar el sopar de comiat de la temporada. Un curs que ha deixat un bon regust de boca després de la recent participació a la Fase Final de la Lliga ACB.

tracking