natació

Clotet encoratja els equips de natació i d'artística

El nou president de la Federació Andorrana de Natació visita els entrenaments a la piscina del Centre Esportiu d’Ordino

Clotet encoratja els equips de natació i d'artísticaFAN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Federació Andorrana de Natació (FAN), Joan Clotet, va visitar aquest cap de setmana l’entrenament dels equips nacionals de natació i de natació artística que es van portar a terme a la piscina del Centre Esportiu d’Ordino.

Clotet va dirigir-se als esportistes amb l’objectiu de transmetre les “línies bàsiques” del que seran els seus quatre anys de mandat, com també els va encoratjar per “seguir treballant fort, amb dedicació i esforç” i recordant que són la imatge del país. El president de la FAN va demanar un pas més a tots els esportistes i que “se sentin orgullosos de formar part dels equips nacionals i de representar Andorra”.

Per part seva, Jordi Serracanta, conseller d’esports del comú d’Ordino, va mostrar la seva satisfacció per “tenir els equips nacionals entrenant al CEO”. En aquest sentit, Serracanta també va voler agrair la feina feta al secretari d’Estat, Justo Ruiz, d’igual manera que ho va fer Joan Clotet, al dir que “el Secretari d’Estat ha estat clau perquè poguéssiu entrenar com calia i crec que heu estat en una gran instal·lació que esperem que seguiu visitant”. Cal recordar que els equips nacionals de natació i natació artística seguiran entrenant a Ordino sota les ordres de Xavier Torrallardona i Hocine Haciane, pel que fa a la natació i Natàlia Meca, a la natació artística. Aquest va ser el primer acte que Clotet ha efectuat com a màxim representant de la natació nacional.

tracking