La selecció tornarà en escena el 3 de setembre contra Letònia

La UEFA va confirmar el nou calendari de la Lliga de les Nacions, que s’adaptarà pel coronavirus

La selecció tornarà en escena el 3 de setembre contra LetòniaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La UEFA va confirmar el nou calendari de la Lliga de les Nacions després de les modificacions que ha hagut de realitzar per adaptar-lo després de la pandèmia del coronavirus.

La selecció, enquadrada al grup D1 d’aquesta competició amb Letònia, Malta i les illes Fèroe, debutarà al torneig el dijous 3 de setembre a Letònia (20.45 hores), tal com estava previst, i a l’aturada de setembre també rebrà les illes Fèroe diumenge 6 de setembre a les 15.00 hores a l’Estadi Nacional. Les dates d’aquesta primera aturada es mantenen tal com estaven previstes, però les que sí que canvien són les de la segona, del mes d’octubre, i el combinat nacional endarrerirà un dia els duels que tenia previstos.

El duel contra Malta a l’Estadi Nacional serà finalment dissabte 10 d’octubre a les 20.45 hores, i no pas divendres 9 com estava previst, mentre que la selecció viatjarà a les illes Fèroe per jugar el dimarts 13 d’octubre a les 20.45 hores, i no pas el dilluns 12.

Per últim, l’absoluta tancarà la segona participació a la Nations League amb dos partits al novembre. El primer serà el dissabte 14 de novembre a domicili a Malta, mentre que la competició es tancarà el dimarts 17 de novembre a l’Estadi Nacional (20.45 hores) contra Letònia.

D’altra banda, la UEFA va aprovar el sistema de qualificació per al Mundial del 2022. Es farà entre el març i el novembre del 2021 i les seleccions europees es dividiran en un total de deu grups de cinc o sis països.

tracking