x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

La FIFA donarà 1,5 milions de dòlars a cada federació

Hi haurà una subvenció d’un milió per a cada associació i 500.000 dòlars extra seran exclusius per al futbol femení
Comitè executiu telemàtic de la FIFA.

La FIFA donarà 1,5 milions de dòlars a cada federació

Comitè executiu telemàtic de la FIFA.

FIFA
Actualitzada 26/06/2020 a les 07:11
El comitè executiu de la FIFA, reunit ahir de manera telemàtica, va aprovar el pla d’ajudes de l’organisme per fer front al coronavirus, un pla que atorgarà un milió i mig de dòlars a cadascuna de les 211 federacions nacionals, entre les quals la Federació Andorrana de Futbol. En total, l’import de les ajudes del màxim responsable del futbol mundial ascendirà a 1,5 bilions de dòlars.
Segons el document elaborat per la FIFA, cada federació rebrà un milió de dòlars en concepte de subvenció universal solidària, que es pagarà en dues parts, una al juliol, i una altra al gener del 2021. A més, cadascuna de les associacions rebrà 500.000 dòlars que seran exclusius per a la promoció del futbol femení. A més, totes les federacions nacionals que ho necessitin podran demanar un préstec a la FIFA sense interessos de fins al 35 per cent dels seus ingressos. En aquest cas, la quantitat mínima a demanar serà de 500.000 dòlars, i la màxima de cinc milions.

Les diferents associacions nacionals podran utilitzar les subvencions o els préstecs per a allò que desitgin dintre de la comunitat futbolística, ja sigui clubs, jugadors, competicions o qualsevol aspecte que s’hagi vist afectat, o també per als protocols de retorn a les lligues i la realització de tests, i per tal de controlar-ho, la FIFA crearà una comissió per analitzar el destí dels imports.

Govern autoritza la fase 4
D’altra banda, el ministeri de Cultura i Esports i el ministeri de Salut van autoritzar el pas del futbol nacional a la fase 4 d’entrenaments a partir d’avui mateix. Això suposa que es permetran els entrenaments de les plantilles al complet amb contacte entre els jugadors, i també es permet ja la represa de la competició segons el protocol elaborat pel biòleg Joel López.

Per tal de mantenir les mesures de seguretat, es faran tests de coronavirus de manera regular a tots els jugadors que intervinguin a les sessions d’entrenaments. A més, un cop es vegi com avança la situació el ministeri de Cultura i Esports i la federació es reuniran per tal d’establir la data per al retorn de la competició.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts