Olimpisme

Els Jocs dels Petits Estats es disputaran a Andorra el 2025

El COA es va reunir amb els altres comitès nacionals telemàticament i van mostrar-se a favor del canvi

Els Jocs dels Petits Estats es disputaran a Andorra el 2025

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra acollirà els Jocs dels Petits Estats d'Europa el 2025. Després d'anul·lar la cita per a finals de maig i principis de juny del 2021 per motius econòmics, derivats de la pandèmia també, i d'infraestructures a mig fer, el Comitè Olímpic Andorrà ha acordat amb la resta de delegacions nacionals de la resta de petits països celebrar la cita al Principat el 2025, tot i que la decisió defintiva es prendrà a l'octubre en una Assemblea de Petits Estats al Principat. Al 2023 els Jocs es disputaran a Malta i el 2027 a Mònaco, tal i com estava previst. Així ho ha confirmat el president del COA, Jaume Martí, en una roda de premsa a Andbank del balanç dels Jocs Olímpics d'hivern de la Joventut de Lausanne del passat gener.

En aquesta roda de premsa s'ha fet entrega d'un xec de 4.000 euros a Carla Mijares pel seu sisè lloc a Lausana, i de 2.500 euros a Oriol Olm després de ser vuitè.

A més, Martí ha explicat que encara no ha pensat sobre la seva possible reelecció (en teoria les eleccions s'han de fer al desembre o gener), i que estan plantejant fer un homenatge properament a François Garcia.

Sense jocs

tracking