x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
curses de muntanya

El comú d'Ordino prepara la substituta de l'Ultra Trail

Imatge de l'Andorra Ultra Trail a Ordino

El comú d'Ordino prepara la substituta de l'Ultra Trail

Imatge de l'Andorra Ultra Trail a Ordino

Actualitzada 26/06/2020 a les 09:32
El comú d’Ordino està a punt de tancar un acord per crear una nova cursa que substitueixi l’Andorra Ultra Trail Vallnord a partir del 2021, segons va explicar ahir el cònsol major, Josep Àngel Mortés. El dirigent va explicar després de la sessió de comú celebrada ahir que “hi ha converses molt avançades amb Govern”, a més d’explicar que la futura prova s’hauria de tancar abans del 15 de juliol, ja que per preparar una cursa com aquesta fa falta gairebé un any.
La voluntat és que Ordino sigui l’epicentre d’aquesta nova cursa, igual que passava amb l’Andorra Ultra Trail Vallnord, i que la prova segueixi una “activitat i una línia similar a l’Ultra Trail”. Mortés ja va explicar en el seu dia al Diari que la voluntat del comú era crear una competició que substituís l’Ultra Trail, i ahir també va assegurar que la nova cursa es desenvoluparia amb promotors privats.

L’Ultra Trail va desaparèixer al maig després d’una polèmica entre l’organització i Andorra Turisme en relació amb les inscripcions. Els promotors volien tornar només el 70% de les inscripcions, però la societat pública va advertir que si no retornaven l’import íntegre no tindrien el seu suport, fet que va provocar la desaparició de la cursa.
  • #4 Antoni
    (26/06/20 20:46)

    A veure tot es criticable..!
    Una cosa que te acceptació i aporte gen....! No es pot ni s'ha de deixar perdre ..!
    Critiqueu la inoperancia del comu en deixar encangrenar i no buscar remei a una situacio conflictiva si no es volia,qu'acabes aixins..!
    No critiqueu, pues,l'intent de vulguer lo arreglar.....!
    Em sona a jocs,de mans i política barata ...!

    Respondre
  • #3 Morirem d'exit
    (26/06/20 19:26)

    Vergonyós, la destrucció sistemàtica de la natura i la biodiversitat a canvi d'un sac de diners. El comú d'Ordino a perdut la cap.Tot per a la pasta, soroll, brutícia, tot per maximitzar els benefícis que sempre estan per sobre de l'ètica i la moralitat. Com a mínim, el Comú hauria d'optar pel sentit comú i respectar la natura, el silenci i la biodiversitat de "suposadament" la parròquia més bonica d'Andorra.

    Respondre
  • #2 Opinió
    (26/06/20 11:11)

    Felicitats comú d'Ordino. Ara l'organització que miri també per la imatge d'Andorra i els interessos dels corredors, no només per la seva butxaca. Som-hi Andorra

    Respondre
  • #1 La Uina
    (26/06/20 09:57)

    El comú d'Ordino ha perdut ,més ben dit regalat molts diners al Sr.Martinez,una vergonya de gestió comunal,i ara tornem-hi, aembrutar muntanyes,a massificar i llençar diner pùblic.Ja n'hi ha prou de tanta tonteria i despilfarrro deixeu les muntanyes en pau.

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts