x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
ACB LLIGA ENDESA

“Crec que els hem agafat una mica de sorpresa”

“Crec que els hem agafat una mica de sorpresa”

“Crec que els hem agafat una mica de sorpresa”

“Crec que els hem agafat una mica de sorpresa”

ACB PHOTO
Actualitzada 25/06/2020 a les 06:59
Ibon Navarro, Entrenador del BC MoraBanc Andorra
El tècnic del MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, estava força satisfet en el moment de fer la primera valoració del partit. No sempre es guanya el Reial Madrid, ni d’una forma tan convincent, fent un partit molt complet i encaixant només 75 punts.

L’entrenador vitorià té molt clar que l’equip “està creixent a mesura que avança el campionat” i que “volíem fer la nostra feina, un gran treball independentment del marcador i ho hem fet”. Per Navarro, el MoraBanc ha estat “fidel a si mateix i si el Reial Madrid va a mort contra tu és molt complicat”. El tècnic del MoraBanc reconeix que “crec que els hem agafat una mica de sorpresa i els hem fet mal en els pocs aspectes que ho podíem fer”. Malgrat la importància de la victòria i la seva magnitud, Navarro va indicar, amb molta serenitat, que “ha estat una victòria que ens dona encara opcions en la darrera jornada per entrar a semifinals”. Pel que fa a les baixes de Diagne i Musli, l’entrenador tricolor va insistir que “pensar i recordar els que no hi són no serveix de res perquè no ens poden ajudar. El més important és que l’equip sigui fidel al que som”.

EL RIVAL

Pablo Laso, Tècnic del Reial Madrid
“ENS HAN SUPERAT”

L’entrenador del Reial Madrid, Pablo Laso, estava visiblement decebut per la derrota i va comentar que el seu equip ha anat “sempre per darrere. Ens han plantejat un partit molt físic i això nosaltres no ho hem entès, ni el nivell de faltes ni el de duresa”. El tècnic blanc va afegir que “no sentim pressió ara per la necessitat de guanyar a la darrera jornada. Crec que ho estàvem més davant el València i vam fer un gran partit”.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts