Bañuz admet que a l'inici va costar-li entendre el seu rol

Va arrencar com a suplent i va ser titular amb l’arribada de Castro

Bañuz admet que a l'inici va costar-li entendre el seu rolFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El porter alacantí de l’FC Andorra, Miguel Bañuz, va tenir un inici de curs complicat, ja que va arrencar com a suplent i no va ser fins a l’arribada de Nacho Castro dues jornades abans de l’esclat de la crisi del coronavirus, quan es va poder fer amb la titularitat sota pals.

El jove futbolista estava acostumat a ser indiscutible a la seva etapa a l’FC Barcelona, el Vila-real i lAlcoià, i va admetre en una entrevista a Golsmedia que “em va costar assumir el meu rol al principi, ja que a Vila-real i Alcoi vaig ser molt important, i arribar a Andorra va ser un canvi brusc per a mi”. A més, Bañuz va assegurar que “vaig arribar a un nou club, tenia un rol nou i va ser complicat, però al final tots som humans i quan em va tocar jugar vaig intentar fer-ho el millor possible”. Per últim, Bañuz va destacar el paper de l’entitat i va declarar que “és un club ambiciós que té l’objectiu molt clar i que vol construir una plantilla molt potent per arribar al més aviat possible al futbol professional”.

D’altra banda, la Reial Federació Espanyola de Futbol va confirmar ahir que el play-off exprés per pujar a Segona Divisió es farà sense públic a les graderies, sempre que s’acabi celebrant, ja que el Lleida Esportiu va presentar una reclamació a l’Audiència Nacional espanyola perquè tirés enrere la suspensió de la lliga. La justícia espanyola va decidir admetre a tràmit aquesta reclamació i el club lleidatà està pendent de la resolució de l’Audiència Nacional, que s’hauria de pronunciar durant aquesta setmana o, com a molt, la propera.

tracking