x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bàsquet

Tot és possible

El MoraBanc Andorra vol aprofitar la inèrcia de la victòria davant el Saragossa i fer saltar la banca davant el Reial Madrid
Tot és possible

Tot és possible

Tot és possible

Actualitzada 24/06/2020 a les 06:57
La convincent victòria del MoraBanc Andorra davant el Casademont Saragossa ha suposat una injecció de fe per al grup. No només per mantenir encara certes opcions de classificar-se per a les semifinals de la fase final de la Lliga Endesa, sinó per la certesa que si l’equip no traeix el seu estil i és capaç de mantenir l’energia full time és capaç de qualsevol cosa. I, per què no, de guanyar aquesta tarda el Reial Madrid. Escull ineludible si es vol seguir somiant fins al final.
El repte és herculi, majúscul, gairebé impossible, però qualsevol opció de competir i de portar els blancs al límit i discutir l’enfrontament passa, indefectiblement, per mantenir l’essència, no badar, ser durs i defensar amb molta intensitat. “Sempre és complicat sorprendre el Madrid però com se sol dir hem d’intentar fer el nostre millor partit i que ells no en tinguin un de bo”, va afirmar el tècnic adjunt del MoraBanc Andorra, David Eudal. L’entrenador andorrà va afegir que “per la nostra part la victòria davant el Saragossa i com la vam aconseguir ens dona un plus d’il·lusió per a aquest partit contra el Madrid”. Eudal va admetre que “quan l’equip és més intens acaba atacant millor, esperem poder mantenir aquesta dinàmica sabent que contra el Madrid serà molt difícil perquè és un dels millors equips d’Europa”.

La dificultat que presenta guanyar un transatlàntic com el Madrid encara es multiplica tenint en compte les carències al joc interior de l’equip, sense Diagne i Musli. Davant, la intimidació i la fiabilitat d’Edy Tavares o la presència de Randolph, dos monstres a qui Llovet, Tunde o Bandja Sy hauran de fer front. Un dels capitans, Guille Colom, també va comentar que el MoraBanc davant el Casademont Saragossa “va estar més ficat des del primer moment i això sempre ajuda després a acabar tenint més encert”. Colom va reconèixer que “sorprendre el Madrid és molt difícil però ho hem d’intentar i posar-los el partit el més difícil possible”. Donades les baixes a la pintura de l’equip tricolor, Colom va destacar el paper d’Olumuyiwa, que va facturar un gran partit davant els aragonesos: “El que està fent Tunde té molt mèrit perquè fa tot just una setmana que està amb nosaltres, està fent molt bona feina i ahir [per dilluns] va arribar a valorar 22 sent un recent arribat a l’ACB.”
Per la seva banda, el jugador del Reial Madrid Rudy Fernández va comentar que “sabíem que aquest torneig era atípic per la situació que estem passant. Sabíem la necessitat de victòria que teníem davant el València i ara queden dos partits per intentar aconseguir la primera plaça”. En aquest sentit, va afegir que “hem d’estar preparats [davant el MoraBanc Andorra] perquè aquest torneig és d’una exigència màxima”.

 
SAMARRETA 'VINTAGE' PER COMMEMORAR ELS 50 ANYS DEL CLUB
Tal com va anunciar el club, el MoraBanc Andorra lluirà aquesta tarda davant el Reial Madrid una samarreta tricolor molt especial per commemorar el mig segle de vida de l’entitat. A la imatge els tres capitans –Hannah, Colom i Jelinek– mostren la peça única que replica la que van portar molts anys els pioners del BC Andorra.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts