L'FC Andorra busca talent per als seus equips amb un 'draft' públic

Organitzarà uns entrenaments a principi d’agost per a futbolistes d’entre 16 i 24 anys

L'FC Andorra busca talent per als seus equips amb un 'draft' públicFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra realitzarà una recerca de talent diferent a l’habitual per als equips aquest estiu, ja que el conjunt tricolor realitzarà un draft amb l’objectiu de reforçar els conjunts de l’entitat. El Draft FC Andorra 2020 es farà entre l’1 i el 3 d’agost a Prada de Moles i estarà destinat a tots aquells jugadors de 16 a 24 anys que “no hagin pogut demostrar el seu nivell futbolístic i que volen fer-ho amb predisposició, convenciment i ambició”.

Les proves constaran de sessions d’entrenament dirigides pels tècnics de l’entitat, i la direcció esportiva del club observarà atentament l’evolució de tots els jugadors que hi participin. El gran premi per als futbolistes serà optar a tenir un contracte amb el primer equip de Segona Divisió B, amb el filial, que jugarà l’any vinent a Tercera Catalana, o amb el juvenil. A més, els jugadors més destacats del Draft FC Andorra 2020, sigui quina sigui la seva categoria, també tindran el premi de realitzar la pretemporada amb el primer equip de l’FC Andorra a les ordres del tècnic, Nacho Castro, i amb la resta dels integrants de la plantilla tricolor.

Els participants en aquesta iniciativa es dividiran en tres categories, la juvenil (nascuts entre el 2002 i el 2004), la sub-23 ( nascuts entre el 1998 i el 2001), i la sub-25 (nascuts entre el 1996 i el 1997). A més, en funció de la franja d’edat s’haurà d’abonar una quantitat entre 50 i 100 euros per participar a les proves un cop s’hagi estat seleccionat. El període d’inscripció per al Draft FC Andorra 2020 s’obrirà dijous i s’allargarà fins al 25 de juliol, quan es començaran a seleccionar els participants a les proves.

tracking