x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

La FAF es mostra "sorpresa pels continus comunicats" de l'AFA

La federació rebat les paraules de l'associació de futbolistes, que va lamentar no haver estat convocada a la darrera reunió amb Govern
Actualitzada 23/06/2020 a les 16:01
Arran del comunicat de l’Associació de Futbolistes Andorrans (AFA) lamentant no haver estat convocats per a la reunió del passat 18 de juny amb Govern, la Federació Andorrana de Futbol (FAF) ha respós avui amb un escrit en què ha expressat la seva "sorpresa davant els continus comunicats" de l'AFA. La federació ha volgut negar algunes de les acusacions que ha fet darrerament l'associació de futbolistes, com que els tests serològics es van implementar gràcies a les seves pressions. "El primer protocol presentat per la FAF i validat pel Govern ja preveia els tests", ha indicat la FAF en el comunicat en què ha adjuntat el document del protocol enviat als clubs el 25 de maig. 
A més, la FAF ha especificat que no pot reconèixer l'AFA perquè no està reconeguda per FIFPRO i perquè no ha presentat mai a la FAF cap tipus de documentació ignorant el seu règim de funcionament. A més, entén que una associació de futbolistes ha de gaudir de total independència i no veure's afectada. Finalment, l'escrit exposa que "malgrat la tasca de la FAF no és rebatre comunicats, ens veiem obligats a fer-ho per tal de poder defensar la imatge del futbol a Andorra". 


Reunió amb Govern

El comunicat de la FAF ha arribat després que l'AFA mostrés ahir la seva contrarietat en no haver estat convocada a la reunió que van mantenir el 18 de juny el ministeri de Cultura i Esports i la federació. L’AFA, que té actualment uns 200 afiliats, va lamentar haver tingut coneixement de l’esmentada reunió “a través de la premsa” i, en no ser convocada, no haver pogut ser part activa en la trobada. A més, va afegir que com a seguidors de l’actualitat dels seus afiliats continuaven preocupats “per les que creiem evidents mancances en l’àmbit sanitari, contractual i estructural, tant en la represa d’entrenaments com en l’encara indeterminat retorn a la competició”. Els portaveus de l’AFA van explicar que entenien que la seva associació “juga un paper clau en la defensa dels interessos dels jugadors” i van indicar que gràcies al suport dels seus afiliats i la pressió que s’ha fet “s’ha aconseguit que els jugadors se sotmetessin a tests serològics abans dels entrenaments i que es garantissin els salaris impagats per determinats clubs”.

 
Etiquetes
  • #12 Pepe
    (24/06/20 00:21)

    El Tamarro va dir..
    És la junta que ha guanyat unes eleccions i amb un sistema democràtic com a tots llocs, t'agradi o no.
    Potser t'agrada més altres, que fan una associació a la mida d'alguns on els associats no tenen ni vot, ni veu?
    És aquest el camí democràtic que vosaltres voleu per la FAF?

    Respondre
  • #11 El Tamarro
    (23/06/20 22:33)

    Pepe va dir..
    El pesebre de la FAF continua funcionando.
    Estómagos agradecidos.
    Diferentes perros con los mismos collares

    Respondre
  • #10 FAF
    (23/06/20 19:11)

    Ja era hora que la FAF tinguès una junta valenta. Ara solsament os falta ficar le cirereta al pastís. Netejar les pomes podrides que purulan pel futbol andorrà.
    Enhorabona, esteu fent molt bona feina. A seguir així i els clubs us seguirem recolçant.

    Respondre
  • #9 Quina credibilitat tenen
    (23/06/20 18:43)

    Quina vergonya d'associació, segueix amb la intoxicació del futbol andorrà.
    Tampoc entenc com el govern pot reconèixer una associació feta per tres amics del mateix club sense eleccions.
    Els futbolistes haurien de fer un pas endavant i demanar eleccions.

    Respondre
  • #8 Basta de invenciones
    (23/06/20 17:30)

    Los d AFA se estan atribuyendo méritos q no han hecho nada por conseguir, ha hecho bien la federación en contestar porque si solo se lee una parte, que habla siempre, y encima miente, no se conoce la verdad. Pero es lo único que saben hacer, airear cosas inventadas a la prensa para que parezca que son importantes. Es una pena que eso sea la asociación de futbolistas de este país.Mis ánimos a la federación y a Govern que están haciendo un buen trabajo y se merecen el reconocimiento

    Respondre
  • #7 Amateur
    (23/06/20 17:28)

    Quejarse de porque no contaron con afa en la última reunión con Gobierno cuando ellos no han echo una reunión con los jugadores de este país durante cuatro años tiene guasa. Dime de que presumes que te diré de que careces.

    Respondre
  • #6 qui es afa ?
    (23/06/20 17:07)

    QUI SON AQUESTS DE AFA ?
    FEDERACIÓ FOTEU AL CARRER ELS IRREPRESENTABLES QUE SOLS EMBRUTEN EL NOSTRE ESPORT.
    AL FINAL SALTAREU VOSALTRES PER NO FER NETEJA A TEMPS.
    COM ES DIU MORT EL GOS MORTA LA RABIA

    Respondre
  • #5 Jajaja
    (23/06/20 16:28)

    Si sempre passa el mateix...el Sr Lima es el rei del fútbol andorrà us agradin o no. Pots anar 0-0 que si cau a l'area perqué es " torpe " penal... Ell mana I es culpa vostre. Es un cas mes d'enxufisme, nose que us sorpren.

    El mantindreu a la selecció? Jajajaja SÍ

    Doble nacionalitat esportiva ja!!! I Andorra es classificaria per europeus... Fora LIMA JA

    Respondre
  • #4 Pepe
    (23/06/20 14:18)

    No entenc com la FAF no fa fora aquest paio de la selecció amb el nociu que és pels companys, que tingui de buscar un treball i deixi de viure de la padrina

    Respondre
  • #3 vende humos
    (23/06/20 13:17)

    JO va dir..
    jaja! q buen comentario y tiene toda la razón ya vale, que dejen de molestar con tonterías. Sobretodo lo mejor que han hecho es gestionar los ertos de todos los club de futbol del pais, jajaja!

    Respondre
Veure’n més
12
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts