x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Ibon Navarro

“Hem sabut fer un gran treball i constant els 40 minuts”

Actualitzada 23/06/2020 a les 07:50
El tècnic del MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, va canviar notablement l’expressió facial dels dos últims partits. Tot i no ser un entrenador d’exterioritzar massa, al vitorià se’l veia satisfet en la valoració postpartit:“Hem fet un partit molt complet i el més important ha estat treure’ns la motxilla de no acabar de fer bé la feina.”
Navarro va treure ferro al fet d’aconseguir, amb els 113 punts, batre l’anotació històrica del club a l’ACB: “La dada està molt bé però em quedo amb el fet que hem fet un gran treball, constant, durant els 40 minuts.”

L’encert de l’equip al perímetre, un 55,2 per cent després d’arrencar amb un decebedor 0 de 4, va ser una de les claus del partit. “Tot ajuda”, va postular Navarro a l’hora d’explicar que, moltes vegades, la bona defensa i l’encert de cara a l’anella van de la mà. El proper rival dels andorrans serà per cordar-se el cinturó. Demà el MoraBanc s’enfronta al Reial Madrid en un partit on, tal com va apuntar Ibon Navarro, “serà més del mateix o pitjor que davant el València. Si treballem es podrà guanyar o perdre, però volem tornar a casa amb la sensació que ho hem donat tot”.
Etiquetes
Relacionades
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts