Cardelús, satisfet amb el primer test a Alcanyís i el retrobament amb la Kalex

Xavi Cardelús va rodar ahir sobre el traçat de Motorland.

STYLOBIKE
Actualitzada 23/06/2020 a les 07:06
Xavi Cardelús va realitzar ahir el primer test de pretemporada de cara al Campionat d’Europa de Moto2. El pilot andorrà, que va compartir pista amb els seus companys d’equip Niki Tuuli i Piotr Biesiekirski, va rodar sobre el traçat del circuit de Motorland, a Alcanyís, i va acabar el test molt satisfet: “Hem dedicat la jornada a recuperar sensacions, acumular quilòmetres i treballar un pèl en els settings.” Cardelús va afegir que “avui [per ahir] feia molta calor, però tot i això he fet 70 voltes al traçat aragonès. La pròxima vegada que pugi a la moto ja serà a la primera cursa del Moto2 European Championship, al circuit d'Estoril”.
Aquesta, precisament, serà la primera prova del calendari de l’Europeu de la categoria, que es disputarà el 7 de juliol. Cardelús tornarà a pilotar la Kalex de Moto2 després d’haver-ho fet fa molt de temps, ja que la temporada passada va portar la KTM amb motor de 750 cc. El retrobament amb la moto va ser, també, satisfactori per al d’Stylobike.