Marcio Vieira renova amb l'Atlètic Montsó i complirà la seva tretzena temporada

Marcio Vieira renova amb l'Atlètic Montsó i complirà la seva tretzena temporada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’internacional absolut Marcio Vieira seguirà una temporada més a l’Atlètic Montsó de la Tercera Divisió aragonesa, ja que el club d’Osca va anunciar la renovació del seu capità per un curs més. Amb aquesta ampliació del seu vincle amb l’entitat de Montsó, el migcampista complirà la seva tretzena temporada defensant la samarreta blanc-i-vermella.

Marcio va confessar que aquesta havia de ser la seva última temporada a l’Atlètic Montsó, però que a causa del coronavirus va decidir renovar i seguir una temporada més al club per tal de poder acomiadar-se sobre la gespa la propera campanya, segons va explicar a mitjans locals. A més de seguir sobre la gespa una temporada més, Vieira també continuarà com a coordinador del futbol base i de l’Escola River del club d’Osca.

L’Atlètic Montsó era el 14è classificat a la Tercera Divisió aragonesa quan es va haver de suspendre la competició a causa del coronavirus. En aquesta temporada, l’internacional ha disputat un total de nou duels amb els aragonesos (sis de titular i cinc des de la banqueta) i ha marcat un gol.

tracking