El 'GranCa' marcarà el destí del MoraBanc

El partit d’aquesta tarda, davant d’un rival que també va perdre, ha de definir el traçat dels tricolors

El MoraBanc cau contra el València (74-90)ACB PHOTO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Facturat el primer escull de la fase final, amb derrota davant el València, el MoraBanc Andorra afronta aquesta tarda (18.30 hores) un partit d’aquells definitoris. Un enfrontament davant l’Herbalife Gran Canària, que va caure davant el Reial Madrid a la jornada inaugural, que ha de marcar el traçat de l’equip tricolor la resta de la competició. Tot i la derrota i el bon grapat de problemes, el grup d’Ibon Navarro va fer moltes coses bé davant el València Basket i és precisament aquest l’argument principal al qual s’agafa un dels tècnics adjunts, David Eudal: “Jugarem contra un equip molt físic i esperem que les bones sensacions que vam tenir ahir [per dimecres] les puguem allargar durant més minuts i tenir opcions de guanyar fins al final.”

A banda d’haver de gestionar el to físic, el MoraBanc Andorra haurà de seguir lluitant contra els elements. A les absències al seu joc interior –Diagne i Musli– s’han d’afegir les molèsties que arrossega Tyson Pérez, un dels homes cridats a fer un pas endavant per corregir la carència de centímetres de l’equip. “Físicament no estic del tot bé, però no em queixo. Intento jugar el millor possible i ajudar l’equip, però em toca aguantar una mica el dolor que em provoca la lesió”, va reconèixer. L’aler pivot també va comentar que “tot i la derrota [davant el València] estem contents amb el treball que vam fer i, a més, Tunde ens va ajudar molt i les defenses que estem treballant van en la línia d’aconseguir que les absències es notin el mínim possible”. Eudal, per part seva, va afegir que un element clau en el desenvolupament del partit serà “millorar el nostre encert en el tir exterior”. Davant el València no es va convertir el primer triple fins al segon quart i es va acabar amb un pobre 29 per cent d’encert. El tècnic andorrà va recordar que “el partit que vam jugar recentment a Andorra ens pot servir de referència perquè aquell dia ells van trobar la manera d’aturar el nostre ritme de joc”.

Matt Costello, confiat

El nord-americà de l’Herbalife Gran Canària Matt Costello, de la seva banda, va posar una mica de pebre al partit afirmant amb molta seguretat que el d’avui davant el MoraBanc és un partit en què el seu equip té “una bona oportunitat de guanyar”.

Tot i deixar clar que els tricolors són “un gran equip”, va recordar que el GranCa “ha jugat bé davant l’Andorra aquesta temporada”. Per al pivot de l’equip de Katsikaris el duel d’avui, degut a les baixes del MoraBanc a la pintura, “és una gran oportunitat per a Ioannis [Bourousis] i per a mi per influir en el partit. Mentre estiguem en pista farem el que se’ns dona bé a cadascun, jo el pick & roll i el pick & pop, i ell el seu joc al pal baix perquè ells no tenen un cinc tipus”, va explicar.

tracking