Piragüisme

Suspès el Mundial júnior i sub-23 a causa del coronavirus

La cita que s’havia de celebrar a Ljubljana no es farà a causa de la Covid-19

Suspès el Mundial júnior i sub-23 a causa del coronavirusARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tot i que poc a poc la situació va millorant, el coronavirus segueix afectant el món de l’esport amb la suspensió de diferents esdeveniments, i un dels últims ha estat el Mundial júnior i sub-23 de canoa i caiac que s’havia de disputar a principis de setembre i en el qual havia de participar Mònica Doria. La federació internacional, però, va decidir ahir la cancel·lació de l’esdeveniment a causa de la pandèmia, i el campionat no serà reprogramat en el futur.

Amb aquesta decisió, el panorama de competicions internacionals per a aquest 2020 queda gairebé buit, ja que s’han anat anul·lant la gran majoria de cites com l’Europeu i la majoria de proves de la Copa del Món de l’especialitat. De moment, només queden al calendari dues copes del món, la de Tacen (Eslovènia) del 16 al 18 d’octubre, i la de Pau (França) del 6 al 8 de novembre, tot i que aquestes dates encara estan a l’espera de com evolucioni la situació sanitària a tots dos països, i la federació internacional té previst actualitzar l’estat de totes dues competicions a final de mes per acabar de decidir si finalment es fan o no.

A més de les competicions de primer nivell, també s’han anat suspenent d’altres de categoria ICF Ranking com la Copa Pirineus que s’havia de fer en dues etapes a la Seu d’Urgell i a Pau, i només segueix en peu l’Open d’Eslovènia, reprogramat del 18 al 20 de setembre a Bratislava.

Així doncs, Doria seguirà entrenant-se a la Seu d’Urgell a l’espera de noves competicions per preparar els Jocs Olímpics de Tòquio que s’han de fer l’any vinent, i no descarta tornar a l’hemisfèri sud a entrenar-se com enguany.

tracking