Jaume Nogués espera retenir els jugadors importants

El director esportiu de l’FC Andorra insisteix que, si el club vol ser ambiciós, l’objectiu és entrar a la futura Segona B Pro

Jaume Nogués espera retenir els jugadors importantsFC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El director esportiu de l’FC Andorra, Jaume Nogués, es troba en plena activitat de mercat i segueix treballant en la confecció de la plantilla per a la propera temporada. De moment, han arribat les renovacions del porter Bañuz i el migcampista Rai Marchán, tot i que queda desxifrar el futur d’altres jugadors com Palanca, Pinga, Martos i Fede Bessone. L’objectiu principal és mantenir la base del vestidor i que homes importants de l’equip, que han rebut propostes interessants d’altres equips, es quedin al club tricolor. “Estan sent dies moguts perquè hi ha jugadors que tenen ofertes perquè han estat bé. A filials i no filials els han fet ofertes”, va afirmar Nogués en una entrevista al canal de YouTube Espacio Mainez. A l’hora d’anar al mercat per reforçar l’equip, Nogués es va mostrar sincer i va comentar que “no tot ho pots basar en els diners. Faríem un equip molt car i en què el jugador no estaria implicat, vindrien només a fer-se rics”. Pel que fa a la finalització de la temporada i la novena posició aconseguida, el fet de no estar presents al play-off exprés de Màlaga i Marbella ha estat per a Nogués “una desil·lusió, després d'haver estat a dalt moltes jornades”. El director esportiu també es va referir a un aspecte que ha subratllar alguna vegada des que s’ha vingut definint la Segona B de la temporada vinent, reestructurada a causa de la pandèmia de la Covid-19. “L’objectiu si volem ser ambiciosos ha de ser posar-se a la Segona B Pro”, va apuntar i, a més, va afegir que la categoria serà molt dura, amb 100 equips competint.

EL CLUB POSA A LA VENDA LES SEVES MASCARETES

ANDORRA LA VELLA. L’FC Andorra ha posat a la venda les seves mascaretes protectores, que es troben disponibles a l’app de City Xerpa des d’ahir. La mascareta és una peça higiènica de polièster que protegeix les vies respiratòries de les diferents amenaces.

tracking