x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bàsquet

El MoraBanc B desapareix

La voluntat del club tricolor és que sigui un parèntesi i no un adeu definitiu
Els jugadors d'aquesta temporada del sènior B del MoraBanc.

MoraBanc B

Els jugadors d'aquesta temporada del sènior B del MoraBanc.

BCA
Actualitzada 17/06/2020 a les 19:02
El MoraBanc Andorra ha anunciat que el filial del club desapareix i no competirà la propera temporada a la Lliga EBA. El motiu és la necessitat de donar més marge de progressió a alguns dels talents del club, així com els estudis universitaris fora del país d’alguns dels jugadors. La voluntat de l’entitat és que sigui un parèntesis i no una desaparició, i l'objectiu és "poder tenir un segon equip a LEB Plata en uns anys, i aquest parèntesi a EBA creiem que és el pas que hem de fer en aquesta direcció", segons ha explicat el director general del MoraBanc, Francesc Solana. Aquesta dissolució del filial obligarà a que jugadors importants que porten molts anys lligats a l’entitat hauran d’abandonar la disciplina del club, com és el cas de Cinto Toi Gabriel, Xavi Isern o Oriol Fernández. A més, Aaron Guzmán, Hugo Bartolomé i Alexis Bartolomé sortiran cedits a un equip de LEB Or o LEB Plata (tal i com obliga els seus contractes), mentre que Àlex Peral i Albert Pons aniran cedits al Sedis de La Seu d’Urgell. Per últim, Martí Obiols, Bruno Bartolomé i Eric Hurtado deixen el club i marxen fora del país per seguir amb els seus estudis.
Etiquetes
  • #3 David
    (19/06/20 13:52)

    Pep va dir..
    No soc fan d aquesta decisio tampoc. Pero es disol unicament el morabanc B, les categories inferiors seguirant existint per tant vec normal q la subvencio continui, si hem de parlar de revisar subvencions comencem per l esqui siusplau...

    Respondre
  • #2 Pep
    (18/06/20 00:43)

    I esport no rebaixa la subvenció!!!
    Vergonya

    Respondre
  • #1 David
    (17/06/20 23:43)

    No cal enmascarar el q tors sabem q esta passant. Es dissol el filial perque es un cost important pel club i es fa dificil d assumir i mes amb la situació actual. Es totalment legitim i comprensible. Ara be si hem de fer reducció dràstica d costos i racionalització de la despesa carregant-nos tota possibilitat de fer ascendir nois del filial (cosa q s ha de reconeixe era molt dificil), ja aniria sent hora de ficar punt i final a l etapa de guille colom. Els aficionats li agraïm de tot cor la seva dedicació pero siguem sincers mai ha tingut, te ni tindrà nivell ACB i ocupa una plaça i un presupost molt importants.

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts