TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Bon senyal

El MoraBanc espera mantenir el pressupost, de 4,9 milions d’euros, per al curs vinent malgrat la crisi sanitària

Bon senyalBC MORABANC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un dels principals neguits per a una entitat com el MoraBanc Andorra és saber a quin nivell acusarà els estralls de la crisi sanitària i si l’impacte i l’afectació poden ser importants. El president del club, Gorka Aixàs, va emetre ahir el millor dels senyals en donar a entendre que l’entitat podria mantenir l’actual pressupost, de 4,9 milions d’euros, sense excessives complicacions. Evidentment, el fet d’assegurar per quarta temporada consecutiva la participació a la Eurocup ha pogut esmorteir un possible cop a nivell pressupostari i d’apostes de patrocinadors. “Els neguits s’aniran dissipant”, va comentar. “La incertesa està a tot arreu però l’aposta dels patrocinadors per nosaltres demostra que se’ns veu com a palanca de reactivació econòmica, com a catalitzadors de cohesió social al país i crec que ens en sortirem bé, d’aquesta situació”, va afegir. A més, Aixàs va subratllar que “no hem patit en aquest exercici pressupostari i tothom ha estat conscient que això era necessari i que era profitós seguir invertint en el bàsquet”. El president tricolor va postular que “els inputs que tenim són suggeridors que se’ns percep com un actiu essencial pel país”.

Un d’aquest patrocinadors, Molines Patrimonis, va renovar els vots amb el MoraBanc Andorra per, com a mínim, dues temporades més, estenent a vuit els anys de vincle que mantenen ambdues parts. Precisament Molines Patrimonis, seguint l’exemple primer de MoraBanc i després d’Andorra Telecom, també ha volgut cedir els seus espais publicitaris a la fase final de la Lliga Endesa a Andorra Turisme, així com l’empresa Tres Estudi.

BARÇA I JOVENTUT APUGEN AVUI EL TELÓ DE LA FASE FINAL

La fase final de la Lliga Endesa viurà aquesta tarda la primera jornada amb la disputa dels partits corresponents al grup A. L’enfrontament entre l’FC Barcelona i el Joventut de Badalona, a les 15.30 hores, apujarà el teló d’aquesta excepcional resolució del campionat. A les 18.30 hores, Iberostar Tenerife i Unicaja de Màlaga, sense l’extricolor Jaime Fernández, viuran el segon duel del dia i RETAbet Bilbao –amb Brown de– i Kirolbet Baskònia –sense Garino ni Christon i amb el dubte de Youssoupha Fall– tancaran la jornada a les 21.30 hores. Demà dijous, però, serà el torn del grup B, on està enquadrat el MoraBanc Andorra. L’equip d’Ibon Navarro s’enfrontarà a l’amfitrió, el València Basket, sense Diagne ni Musli i amb la presència del nouvingut Tunde Olumuyiwa. Una situació, la del grup tocat per les baixes i debilitat en el joc interior, que no sembla la més idíl·lica i així ho va apuntar el president del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs. “Són dues baixes [les de Diagne i Musli] molt importants i, a més, juguen a la mateixa posició. Està clar que és un contratemps gros però és el que hi ha i hem de saber-ho gestionar. En aquesta situació atípica ja sabíem que el risc de lesions existia.” En aquest sentit, Aixàs va reconèixer que “està clar que estem delmats i que als que hagin de jugar els toca fer un pas endavant”. Tot i això, el màxim mandatari tricolor va voler veure el got mig ple i va afegir que “el més important i més positiu és estar en aquesta fase final, independentment de les opcions esportives que tinguem”.

Bon senyal

tracking