El més difícil encara

Dejan Musli, baixa definitiva en no remetre els problemes al genoll

El més difícil encaraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

No es presenta, ni de bon tros, el millor dels escenaris per al MoraBanc Andorra a dos dies del seu debut a la fase final de la Lliga Endesa davant l’amfitrió, el València Basket. El club va comunicar ahir la baixa definitiva de Dejan Musli per a la resolució del campionat en no remetre les molèsties al genoll que portava unes setmanes arrossegant. Tal com va assenyalar l’entitat, el pivot serbi “no jugarà la Fase final de la Lliga Endesa. Tot i el tractament dels darrers dies, les molèsties al genoll no remeten i els serveis mèdics han determinat que no podrà ajudar l'equip. El jugador ja ha abandonat la concentració de l'equip direcció Andorra”. D’aquesta manera, amb Moussa Diagne com a baixa confirmada des de fa uns dies, el MoraBanc Andorra es queda sense els dos homes referències a la pintura per afrontar la resolució del campionat domèstic en aquest playoff exprés de València.

Ara, el joc interior de l’equip per a la fase final queda seriosament delmat, amb només Nacho Llovet i el nouvingut Tunde Olumuyiwa. Altres jugadors com Bandja Sy o l’ala-pivot Tyson Pérez ja saben que els tocarà adoptar un altre rol i fer un pas endavant en la seva tasca a la zona i jugant de 5 molts més minuts dels esperats. A més, David Walker també haurà d’actuar d’ala-pivot en molts moments del partit per compensar les absències. Ibon Navarro haurà de trencar-se el cap a l’hora d’acoblar les peces i per mantenir la tensió en un grup que ha vist com els dos pivots han de quedar-se fora. Així, Dejan Musli no jugarà més aquesta temporada i qui sap si el seu periple amb el MoraBanc Andorra ja s’ha acabat, tenint en compte que expira el seu contracte amb el club. El serbi abaixa el teló amb una mitjana de 9,5 punts els 17 partits disputats a la Lliga Endesa, amb 5,7 rebots i 10,6 crèdits de valoració.

Jelinek confia en la sorpresa

Mentrestant, l’equip segueix la seva preparació de la fase final de la Lliga ACB a València i del seu primer partit dijous a la Fonteta davant el conjunt amfitrió, el València Basket. David Jelinek va comentar ahir que jugar sense públic podria beneficiar el MoraBanc Andorra. “En el primer partit, davant els de casa, ens pot ajudar que no hi hagi públic sí, però després som molts els equips que juguem a una pista que no és la nostra, que és diferent”. El precedent de la dura derrota a la lliga a la Fonteta, per 21 punts de diferència, obliga l’equip tricolor, segons Jelinek, a igualar la intensitat dels valencians per mantenir les opcions de victòria.

EL MORABANC CONFIRMA LA SEVA QUARTA PRESÈNCIA CONSECUTIVA A L'EUROCUP

El MoraBanc Andorra va confirmar de manera oficial la presència de l’equip a l’Eurocup per a la propera temporada. Tots els inputs feien indicar que, per quart any consecutiu, l’equip tricolor enfilaria l’aventura continental i ahir el club ho va comunicar de manera oficial. “La trajectòria de l’equip fins que es va aturar la lliga, sempre entre els vuit primers i jugant a la Copa del Rei, fa que ens mereixem aquesta classificació” va explicar el director general de l’entitat, Francesc Solana. Per a l’executiu tricolor, “veure’ns per quart any consecutiu a Europa explica el creixement constant del club les darreres temporades”. Solana va afegir que “els clubs ACB hem millorat darrerament i nosaltres també ho hem fet i ja hem pogut conèixer una competició com l’Eurocup que és molt exigent i en què hem arribat a ser semifinalistes”. A més, el director general del MoraBanc Andorra va subratllar que “per a nosaltres és important seguir jugant a Europa i pensem que per al país també . A banda del MoraBanc Andorra, la llista la integren 23 equips més: Gran Canària, Joventut, Unicaja, Mònaco, Bahcesehir, Buducnost, Cedevita, Frankfurt, Bursaspor, Brescia, JL Bourg, Lietkabelis, Kuban Krasnodar, Maccabi Rishon LeZion, Levallois, Nanterre 92, Partizan,Promitheas,Ratiopharm Ulm, Antwerp, Venècia, Unics Kazan i Virtus Bolonya.

tracking