Dejan Musli tampoc jugarà la fase final de l'ACB

Més complicacions per al MoraBanc, que no podrà comptar amb els seus dos pivots principals a València

Derrota amb orgull en el comiat (97-94)PHOTO TOFAS / OZAN DEMIR

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els problemes del MoraBanc Andorra de cara a la fase final de l'ACB, que arrencarà dijous a València davant l'amfitrió, continuen augmentant exponencialment. Una setmana i escaig després d'anunciar la baixa de Moussa Diagne, el club ha comunicat que Dejan Musli finalment tampoc podrà disputar cap partit. Tot i el tractament dels darrers dies, el pivot serbi continua amb molèsties al genoll que no remeten i els serveis mèdics han determinat que no podrà ajudar l'equip. Musli ja ha abandonat la concentració de l'equip i està tornant a Andorra.

A l'Eurocup per quart any seguit

L'Eurocup ha fet oficial avui la llista dels 24 equips que la temporada 2020-2021 disputaran la competició i tal i com ja havia informat el Diari, el BC MoraBanc Andorra és un d'ells. L'entitat tricolor disputarà per quart any consecutiu la competició europea, que arrencarà el proper 30 de setembre amb l'inici de la fase regular. Aquesta s'extendrà fins el 16 de desembre i el Top-16 es disputarà entre el 30 de desembre i el 3 de febrer del 2021. Els quarts de final estan previstos entre el 2 i 10 de març, mentre que les semifinals seran entre el 16 i 24 de març. Les finals es disputaran entre el 6 i 14 d'abril.

En la llista de 24 participants, també hi ha tres equips més de l'ACB a banda del MoraBanc (habitualment hi ha tres places de la lliga espanyola). Són l'Unicaja de Màlaga, l'Herbalife Gran Canària i el Joventut de Badalona. El sorteig dels grups de la fase regular es farà el 10 de juliol.

L'anunci de la inclusió dels equips inscrits ha arribat abans de l'inici de la fase final de l'ACB, fet que el MoraBanc ha valorat com "el premi quel’Eurolliga (l’organisme responsable de l’Eurocup) atorga a l’excel·lent trajectòria tricolor fins ara".

tracking