El Govern aprova el canvi de fase dels entrenaments

A partir de demà es podran realitzar sessions en grups de vuit a deu futbolistes amb interacció entre els jugadors

El Govern aprova el canvi de fase dels entrenaments

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El futbol fa un pas més de cara al retorn a la competició, ja que, segons ha pogut saber el Diari, l’Executiu va aprovar a finals de la setmana passada el canvi de fase dels entrenaments, una variació que es produirà a partir de demà. Amb aquest avançament s’entrarà a la fase 3 del protocol de retorn als entrenaments que va crear el bioinformàtic Joel López, una fase que permet que hi hagi sessions col·lectives amb grups de vuit a deu jugadors, i que també autoritza que aquests tinguin interacció entre ells. A més, durant aquesta fase, els grups de futbolistes hauran de ser sempre els mateixos per evitar possibles riscos de contagis.

La decisió d’acceptar el canvi de fase va produir-se després que dimecres arrenquessin els tests serològics a tots els jugadors i cossos tècnics dels equips que han de seguir en competició (els vuit de la Lliga Multisegur, i el Penya Encarnada i l’FS La Massana de la Lliga Unida), tal com obligava el protocol. Segons el document elaborat per López i aprovat per l’Executiu, per passar a la fase 3, tots els jugadors han d’haver passat un test d’anticossos en els set dies previs i una prova PCR en les últimes 48 hores.

El camí per la represa del futbol segueix així endavant, i la següent fase del protocol ja permetrà entrenaments amb grups de 15 a 20 futbolistes, així com el retorn de la competició.

tracking