x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Ciclisme

La Volta als Ports d'Andorra serà individual i amb trams cronometrats

Edició de l'any passat de la Volta als Ports.

La Volta als Ports d'Andorra serà individual i amb trams cronometrats

Edició de l'any passat de la Volta als Ports.

Xavier Pujol
Actualitzada 13/06/2020 a les 06:47
La Multisegur Volta als Ports d’Andorra del 9 d’agost viurà una edició especial a causa del coronavirus, ja que s’haurà de celebrar de manera individual i amb trams cronometrats.
Els participants que facin el recorregut 1 i 2 sortiran cada 30 segons d’Ordino i de Canillo, respectivament, mentre que els que van triar els traçats 3 i 4 tindran un marge d’un minut a les sortides d’Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria. A més, hauran d’anar en tot moment per la dreta de la carretera per tenir prou distància de seguretat en cas de trobar un altre corredor i poder avançar-lo.

Un cop tots els inscrits vagin arribant a la línia de meta, a la Coma d’Arcalís, els participants podran recollir la roba d’abric i el menjar de l’organització, i hauran de tornar amb la bici a la zona de pàdoc que hi haurà instal·lada a la Massana.
Pel que fa a l’entrega de dorsals, s’hauran de recollir durant la jornada de dissabte a la plaça de les Fontetes de la Massana de 10 a 21 hores.
Etiquetes
  • #3 Algú ho havia de dir...!
    (13/06/20 17:30)

    Quina colla .... , vaja manera de pendre'ns el pèl.... 

    Respondre
  • #2 A fer caixa
    (13/06/20 10:53)

    Un maillot de qualitat molt alta surt de cost uns 50€, donar-te un maillot de qualitat mitja a 70€ i carregar d'esponsors lo que fa baixar encara més el seu cost, té un nom!!! Evidentment alguns han de fer caixa per viure tot l'any organitzant curses amb la complicitat del Govern, Andorra Turisme i els Comuns que destinen molts diners.

    Respondre
  • #1 STRAVA
    (13/06/20 07:49)

    no entiendo como te pueden cobrar 70€ por un mallot lleno de publicidad de calidad bastante baja 2 barritas energeticas y tres vasos de caca-cola. no es mucho mas inteligente montarte tu tu propio strava y con los 70€ te comprar un mallot sin publicidad y de gama alta. 

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts