La federació organitzarà un campus per als joves de l'escola

L’ens el farà de manera gratuïta per a tots aquells que hi estan inscrits, més d’un centenar de nois i noies de 6 a 14 anys

La federació organitzarà un campus per als joves de l'escolaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Federació Andorrana de Rugbi organitzarà un campus perquè tots els nens i nenes de la seva escola puguin gaudir de l’esport després de tres mesos sense poder practicar la disciplina de la pilota ovalada. És per això que des de la FAR han decidir impulsar aquesta activitat, que serà totalment gratuïta per als joves inscrits a l’escola, uns 150 d’entre 6 i 14 anys.

Encara s’estan acabant de perfilar les dates, i més enllà de la voluntat que els nens puguin tornar a gaudir del rugbi, la intenció de la federació també és poder ajudar les famílies que estan tornant a la feina progressivament perquè els seus fills i filles puguin realitzar diferents activitats. A més de tots els exercicis relacionats directament amb el rugbi, que serà l’epicentre, també s’està estudiant que hi pugui haver algunes activitats de repàs amb alguns dels membres de la federació per a tots aquells joves que ho necessitin.

Tota l’activitat de la Federació Andorrana de Rugbi va quedar aturada a mitjan mes de març amb l’esclat de la crisi sanitària i econòmica derivada del coronavirus, i llavors l’entitat ja va decidir cancel·lar els pagaments pendents per a la resta de la temporada a tots aquells inscrits a l’escola de rugbi per tal de solidaritzar-se amb les famílies per la situació actual.

PENDENTS DE LA DATA DE LES ELECCIONS

La Federació Andorrana de Rugbi tenia previst celebrar eleccions a la presidència el mes de setembre, però la situació derivada per la pandèmia del coronavirus farà alterar, possiblement, el calendari electoral, tal com va explicar el president de la FAR, David Ferré, al Diari. La idea que té l’actual junta és endarrerir-les uns mesos i que els comicis s’acabin fent a final d’any o com a molt a principi del 2021, ja que durant aquest temps no s’ha pogut realitzar tota la feina amb normalitat i serà el moment de posar-se al dia a l’ens federatiu. L’actual mandat és el primer de David Ferré, que va assumir la presidència de l’ens el desembre del 2017, quan Xavier Vilasetrú va deixar de comandar la federació per motius personals.

tracking