TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

raids

La Baja España cancel·la l'edició d'enguany pel coronavirus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’organització de la Baja España Aragón va anunciar ahir la cancel·lació de l’edició d’enguany a causa del coronavirus. La cita és puntuable per a la Copa del Món de Bajas i estava programada per a final de juliol a Terol, i tot i que en un primer moment hi havia la voluntat de fer la prova, els promotors van decidir anul·lar-la a causa de la pandèmia.

Els responsables de la prova van manifestar que “hem pres la decisió degut a l’emergència sanitària del coronavirus i per l’actual incertesa de cara a organitzar esdeveniments esportius de primer nivell i amb una gran afluència de participants, públic i organització en general”, i va afegir que “hem estat avaluant fins a l’últim moment les opcions, però finalment la seguretat de tots i la salut han estat per sobre”.

Una de les pilots que tenia previst participar-hi era Margot Llobera, que havia d’estar a la línia de sortida per preparar-se de cara a la possible participació al Ral·li Dakar del mes de gener.

tracking