x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
curses de muntanya

El circuit de Copa del Món, cancel·lat per la crisi sanitària

Els germans Casal durant la valoració de la temporada passada.

El circuit de Copa del Món, cancel·lat per la crisi sanitària

Els germans Casal durant la valoració de la temporada passada.

FAM
Actualitzada 11/06/2020 a les 06:58
El circuit de la Copa del Món de curses de muntanya ha estat cancel·lat amb motiu de les conseqüències de la crisi sanitària. Els responsables de les Skyrunner World Series van emetre ahir un comunicat en què van confirmar el que ja era gairebé un secret a veus i, per tant, els aficionats i esportistes hauran d’esperar fins al 2021 per veure com es reactiva la competició.
Malgrat aquesta decisió, presa per causa forçada, sí que es faran algunes curses durant la tardor, però en cap cas,formaran part de la sèrie. “Una única cursa pot tenir lloc amb èxit, però concentrar una temporada sencera en poques setmanes no seria respectuós amb els atletes i els organitzadors”, va manifestar Albert Jorquera, representant d’SkyMan, l’empresa que gestiona la competició. Aquesta decisió té, òbviament, efectes col·laterals en el rànquing anual que té en compte els resultats de les últimes 52 setmanes. Per tant, s’ha decidit congelar aquest rànquing per al 2020 i es calcularan els resultats del 2019 quan es reprenguin les curses el 2021.

D’altra banda, es manté el calendari de la Copa d’Andorra i els corredors de la FAM faran una estada al país del 9 al 12 de juliol. També, bona part de l’equip nacional podria participar en la Transvulcania, prevista per al mes d’octubre.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts