x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bàsquet

Patint per la pintura

El MoraBanc marxa a València per disputar la fase final de l’ACB amb el joc interior sota mínims
Espot, Riva i Ruiz visiten el MoraBanc abans de marxar a València

Espot, Riva i Ruiz visiten el MoraBanc abans de marxar a València

Espot, Riva i Ruiz visiten el MoraBanc abans de marxar a València

Acte de comiat  al Morabanc

Acte de comiat al Morabanc

Acte de comiat al Morabanc

Fernando Galindo
Tyson Pérez i Moussa Diagne a l'entrenament que el MoraBanc va realitzar ahir al Poliesportiu.

Acte de comiat al Morabanc

Tyson Pérez i Moussa Diagne a l'entrenament que el MoraBanc va realitzar ahir al Poliesportiu.

Fernando Galindo
Actualitzada 11/06/2020 a les 09:37
El MoraBanc Andorra marxa aquesta tarda a València per concentrar-se i disputar a partir de dijous vinent la fase final de la Lliga Endesa. El conjunt tricolor quedarà bunqueritzat en un dels tres hotels que l’organització ha posat a disposició dels clubs i tota l’expedició haurà de realitzar-se les proves del coronavirus (està previst que tothom en passi de manera periòdica fins a l’inici de la competició). L’equip arribarà amb el joc interior més que tocat, ja que Moussa Diagne serà baixa, Dejan Musli té molt complicat poder jugar el primer partit (tot i que Ibon Navarro espera que pugui ajudar posteriorment) i Tyson Pérez arrossega algunes molèsties físiques que obliguen a anar amb precaució. De fet, els problemes físics dels homes de la pintura han obligat els tricolors a fer-se amb els serveis del pivot de Sierra Leone Babatunde Olumuyiwa, que ajudarà l’equip en aquesta fase final.
Tunde, com es coneix el jugador, és un pivot de 2,05 metres que aquest curs ha jugat 23 partits a les files del B The Travel Brand Mallorca de LEB Or amb una mitjana de 4,2 punts, 6,5 rebots i 8,7 crèdits de valoració per partit. Sobre aquesta incorporació, el tècnic, Ibon Navarro, va manifestar que “és la millor notícia que podíem tenir, trobar un jugador que ens dona el que trobem a faltar com és defensa, rebot, energia i la intensitat que estem acostumats”, i va afegir que “no té experiència ACB, però té molta gana i vol demostrar que pot jugar-hi. Esperem que entre tots puguem ajudar-lo i que ell també ens pugui ajudar”.

Conscient de la debilitat a la zona, Ibon Navarro va agafar com a referència el tram de temporada del desembre, quan també van coincidir les baixes de Moussa Diagne, Bandja Sy i Tyson Pérez, i va assenyalar que “haurem de reinventar-nos i fer coses diferents com llavors”. A més, va agregar que “aquesta situació ens va arribar fa una setmana, si ens la trobem fa un mes hauríem tingut més marge de millora i podríem haver canviat algunes coses, però ara ho hem de fer ràpidament”, i va cloure que “aquest equip ha demostrat capacitat d’ajustar-se a les situacions, i això ens dona una mica d’esperança i d’il·lusió”. El tècnic basc també va referir-se a la resta de la plantilla i va destacar que “tots hem d’estar preparats per fer un pas endavant i coses diferents. Potser Walker ha de jugar de quatre o Tyson de cinc, i hem d’estar a punt per fer-ho i que sigui un problema per als rivals”.

Incertesa general
La fase final de l’ACB arriba totalment oberta per la situació excepcional actual amb més de tres mesos sense partits i Ibon Navarro va declarar que “és una incògnita per a tothom i serà molt imprevisible perquè no sabem com estaran els altres equips”, mentre que sobre l’estat dels tricolors va assenyalar que “seran deu dies amb molta exigència, especialment en l’àmbit físic, i és clar que no arribem en les millors condicions, però sabem el que som capaços de fer i aquestes han de ser les nostres armes”. A més, el tècnic va assegurar que l’equip es troba “molt bé mentalment” i va destacar que “hi anem amb el desig de competir i intentar aprofitar l’oportunitat que tenim de guanyar una lliga en 15 dies”.


Comiat governamental

El cap de Govern, Xavier Espot, la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, i el secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz, van acomiadar ahir la plantilla tricolor i van desitjar-li sort per a la fase final de la competició.
El líder de l’executiu va voler agrair a la plantilla “el seguiment dels protocols i mesures preventives en matèria sanitària i com us heu seguit esforçant i preparant”, a més de mostrar-se convençut que “portareu el nom d’Andorra amb molta dignitat, el deixareu ben alt i demostrareu el vostre fair play, professionalitat i alt nivell”.

 
TRIPLE CANDIDATURA
Moussa Diagne, Clevin Hannah i Dejan Musli són els tres candidats del MoraBanc Andorra a MVP de la temporada i al millor cinc inicial. A la terna de 65 jugadors entren els 15 bases, i els 25 alers i pivots que millors números han fet durant el curs, sempre que hagin disputat el 50 per cent dels partits. El guardó es vota a quatre bandes a parts iguals entre aficionats, entrenadors, jugadors i premsa, i la votació popular, que va arrencar ahir, pot fer-se a través de les xarxes socials fins dimecres 24 de juny a la mitjanit.
Etiquetes
  • #6 The Observer
    (11/06/20 13:51)

    Ni que anessin a la guerra. El que es fa per una foto

    Respondre
  • #5 joan
    (11/06/20 10:17)

    El MoraBanc Andorra amb el seu rendiment esportiu i la seva reputació online és un dels exponents de la bona imatge del país. Molta sort a la fase final i gràcies per portar el nom d'Andorra arreu d'Europa.

    Respondre
  • #4 Tuga
    (11/06/20 09:58)

    Força MoraBanc ....som'hi Andorra

    Respondre
  • #3 Selfie polític
    (11/06/20 07:51)

    Per compensar una política deficient, només queda el bonisme, el postureig i el selfie polític.

    Respondre
  • #2 Joan
    (11/06/20 07:38)

    Vinga fotos i postureix perquè al país no hi ha cap més problema.

    Respondre
  • #1 carmen sanchez
    (11/06/20 06:56)

    aquests politics té temps per a tot, o els sobra el temps o s'apunten a figurar en el que sigui

    Respondre
6
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts