Bàsquet

Espot, Riva i Ruiz visiten el MoraBanc abans de marxar a València

La plantilla tricolor viatja demà amb el problema afegit de la baixa de Musli per al primer partit

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Xavier Espot, la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, i el secretari d'Estat d'Esports, Justo Ruiz, han estat aquesta tarda l'entrenament del MoraBanc Andorra per donar ànims a la plantilla abans d'emprendre demà a les 15 h el viatge cap a València, on es concentraran durant una setmana abans d'iniciar la fase final de l'ACB el dijous 18, contra el València a les 15.30 h.

Reforç interior i més problemes

En el torneig, els tricolors no ho tindran gens fàcil, ja que a banda de la baixa per tota la fase de Moussa Diagne, també tindran la baixa de Dejan Musli, l'altre pivot de l'equip, que no estarà al primer duel contra el València, però intentaran que jugui més endavant. A més, Tyson Pérez té algunes molèsties, però en principi arribarà en condicions.

Davant d'aquesta situació, el club ha decidit reforçar-seamb un interior. Es tracta de Babatunde Olumuyiwa (2,05 m), jugador de 28 anys nascut a Sierra Leona. Tunde, com se'ls coneix, té una àmplia experiència al bàsquet espanyol, on darrerament ha estat jugant a LEB Or. Aquesta temporada ha jugat al B the Travel Band de Palma de Mallorca acreditant 4,2 punts i 6,5 rebots per partit, per un 9,5 de valoració. L'anterior campanya va ser una peça important en l'ascens a la Lliga Endesa del Betis."És un jugador amb molt bon físic, bon rebotejador i amb molta energia", ha afirmat el director general delMoraBanc, Francesc Solana, que ha afegit que "pensem que ens pot ajudar força en aquest torneig final".

Xavier Espot, Sílvia Riva i Justo Ruiz visiten el MoraBanc abans de marxar a València

Babatunde Olumuyiwa Tunde

tracking