La Mussara Andorra s'ajorna al 2021 amb motiu de la Covid-19

La cursa de BTT, amb epicentre a Naturlandia, es disputarà l'11 de juliol de l'any que ve

La Mussara Andorra s'ajorna al 2021 amb motiu de la Covid-19GRAN FONDO ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Mussara Andorra, cursa de BTT amb sortida i arribada a Naturlandia, no podrà celebrar-se aquest estiu per la crisi del coronavirus, i ha quedat programada per a l'11 de juliol del 2021. La prova havia de fer una evolució aquest 2020, i deixava de ser la Gran Fondo Andorra per passar a anomenar-se la Mussara Andorra i unir-se a la família de marxes cicloturistes d'aquesta empresa.

L'edició de l'any passat va reunir gairebé 1.400 corredors a Naturlandia, fet que confirma la consolidació de la cursa, que any rere any ha anat pujant el número de participants, com demostra també el fet que Andorra Turisme decidís renovar el contracte de patrocini amb la cursa que s'acabava l'any passat. A més, des del 2019, els ciclistes poden triar entre tres recorreguts diferents de 93, 45 o 24 quilòmetres amb 2.900, 1.400 i 831 metres de desnivell positiu respectivament.

El director de la prova, Mauro Llorenç, va explicar al Diari que “vam parlar amb Andorra Turisme i vam veure que posposar la prova era la millor opció que podíem triar”, i va assenyalar que “el tema és que encara no hi ha plena normalitat, a més, un 70 o 80 per cent del nostre recorregut passar per Espanya, i també és complicat, a més, molts corredors portaran dos mesos sense poder entrenar-se ni anar en bici amb normalitat, així que el millor era deixar-ho per a l'any vinent”. Per acabar, i per no entrar en cap tipus de malentès, Llorenç va confirmar que “pel que fa a les inscripcions, hi haurà dues opcions, mantenir-la per a la cursa de l'any que ve, i si no, retornarem el cent per cent del preu de la reserva”.És a dir, els participants que decideixin no córrer l’edició del 2021 els serà degudament retornada la totalitat de la inscripció.

tracking