x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bàsquet

Sense Moussa

Diagne no disputarà la fase final de la Lliga Endesa de València per noves molèsties a la cama esquerra
Moussa Diagne no podrà viatjar amb l'equip a València per disputar la fase final.

Sense Moussa

Moussa Diagne no podrà viatjar amb l'equip a València per disputar la fase final.

BC MORABANC ANDORRA
Actualitzada 07/06/2020 a les 07:01
Al llindar de la fase final de la Lliga Endesa que es disputa a València, el MoraBanc Andorra rep un seriós atac a la seva línia de flotació. Moussa Diagne no podrà disputar la fase final de la Lliga Endesa per molèsties a la cama esquerra, un mal que, malauradament, no és nou per al pivot senegalès. Les proves realitzades aquesta setmana aconsellen aturar l’activitat del jugador perquè les molèsties que pateix a la zona no derivin en una fractura d’estrès, tal com va succeir la temporada passada. Va ser quan, dos mesos abans de viatjar a Màlaga per disputar la Copa del Rei, concretament la prèvia de l’enfrontament amb l’Herbalife Gran Canària al Poliesportiu el 14 de desembre, a Diagne se li va diagnosticar una fractura d’estrès al peroné de la cama esquerra i se li va recomanar un temps de cinc setmanes de baixa. El pivot ja portava un temps jugant amb molèsties que afectaven notablement el seu potencial a la pista i, com la incomoditat no desapareixia, es va veure obligat a frenar. És, precisament, tornar a arribar a aquest extrem el que vol evitar el club i, per tant, s’han vist en l’obligació de fer que Diagne s’aturi per no agreujar les molèsties. Tot i això, Diagne va poder ajudar l’equip a Màlaga a la Copa del Rei.
Ara, però, davant d’aquesta situació, el joc interior del MoraBanc Andorra queda molt delmat abans de viatjar a València. Sense Diagne i amb Dejan Musli entre cotons per unes molèsties al genoll, homes com Nacho Llovet o Bandja Sy s’hauran de multiplicar i fer un pas endavant en la pintura. En declaracions al Diari, l’ala-pivot Nacho Llovet va comentar que “està clar que la baixa de Moussa [Diagne] és molt important per a nosaltres, ja que és un referent en l’equip”. A més, va afegir que “sabent els problemes físics que està patint Musli i els dubtes que es mantenen sobre si pot jugar o no, serien dues absències molt sensibles”. Dues peces que “juguen a la mateixa posició i que ens deixarien una mica coixos”, va comentar Llovet, tot i subratllar que “al final haurem de fer un esforç extra i confiar en els companys que tenim per poder fer un pas endavant i suplir-los amb garanties”.

D’altra banda, l’equip arribarà a València el divendres vinent, per tal de complir amb el protocol que recomana als participants de la fase final estar presents a la zona sis dies abans de disputar el primer partit. El MoraBanc debutarà el 18 davant el València Basket.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts