NO, GRÀCIES
Natació

Ares Farràs i Lea Buherne, campiones de la primera edició de la 'Conficopa'

Actualitzada 07/06/2020 a les 07:05
Ares Farràs, del CE Sant Julià, en categoria alevina, i Lea Buherne, del CN Sincro Serradells, en categoria infantil, van ser les guanyadores de la primera Conficopa, competició virtual de natació artística.
Durant la competició es van disputar diverses proves de flexibilitat, figures de natació artística, equilibri i una prova d’originalitat. Els exercicis atorgaven diferents punts amb què es van determinar la classificació final. A banda de les guanyadores, en la categoria alevina, el podi el van conformar Ares Farràs amb 15,5 punts, Zoe Palau del CN Sincro Serradells amb 15 punts i Nerea de Pablo, també del Serradells, que va ser tercera amb 10,6 punts. En l’altra categoria de la competició, infantil, la guanyadora Lea Buherne va sumar 13,8 punts i el podi el van conformar, Laura Fernández del CE Sant Julià, que va ser segona amb 13,5 punts i Marta López, del Serradells, amb 13,3.