x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

Miguel Bañuz, primera renovació de l'FC Andorra per al curs vinent

El porter il·licità i el club s’han mostrat sempre molt oberts a l’ampliació i estaven condemnats a l’entesa
Bañuz, després del partit de Copa contra el Leganés.

Miguel Bañuz, primera renovació de l'FC Andorra per al curs vinent

Bañuz, després del partit de Copa contra el Leganés.

Fernando Galindo
Actualitzada 06/06/2020 a les 07:01
L’FC Andorra i Miguel Bañuz han arribat a un acord per a l’ampliació del contracte del porter una temporada més. El porter il·licità i el club tricolor sempre havien mostrat estar oberts a renovar el vincle i semblava qüestió de temps que es pogués oficialitzar. D’aquesta manera, la direcció esportiva s’assegura disposar del mateix ventall de porters per al proper curs, amb Ratti –encara amb contracte– i Diego Huesca, que va acordar la continuïtat durant la temporada passada.
Bañuz es va mostrar molt satisfet als canals oficials del club: “Estic molt content per la renovació. Personalment ha estat un any complicat, ja que a l’inici no participava gaire, però treballava content cada dia.” Amb l’arribada de Nacho Castro, Bañuz es va guanyar el lloc sota pals i “[Castro] em va donar l’oportunitat i em sentia amb confiança per al tram final de temporada”. El porter, de 26 anys, va destacar que “Andorra m’ha acollit amb els braços oberts. M’he adaptat molt bé al país i soc molt feliç vivint aquí”. Finalment, Bañuz va afegir quin ha estat un factor clau per a la renovació: “Em motiva el projecte per intentar l’ascens de categoria. Quan tens 19 anys penses a jugar, a fitxar per un equip ambiciós, i crec que això ho he aconseguit a l’FC Andorra”. Bañuz ha disputat quatre partits amb l’equip, els dos de Copa del Rei –Andratx i Leganés– i les dues darreres jornades abans de l’aturada per la Covid-19, contra Hèrcules i Oriola.

La direcció esportiva té ara sobre la taula altres casos per anar definint amb el pas de les setmanes. Són els de jugadors que acaben contracte, com era el cas de Bañuz, o el d’altres amb futur incert, com Palanca. Entre els jugadors que es podrien desvincular el 30 de juny i que encara el club no s’ha pronunciat es troben Javi Martos, Fede Bessone, Rai Marchán, Ludo o Iker Goujón.
Etiquetes
  • #1 Marc
    (06/06/20 10:42)

    Gran porter i excellent persona!

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts