pandèmia mundial

Llum verd als campus esportius a partir de l'1 de juliol

Les estades estaran permeses aquest estiu i Andorra Turisme ja té reserves d'equips de ciclisme professionals per finals de juny

La direcció del Nike Camp no descarta portar part del campus fora d'AndorraNIKE CAMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, ha anunciat aquest matí que els campus esportius, igual que les activitats d'esports d'estiu, es podran fer a Andorra a partir de l'1 de juliol. Ho ha explicat durant el webinar de turisme esportiu organitzat per Actua, el Govern i l'Andorra Esports Clúster que s'ha celebrat telemàticament a través de la plataforma Zoom. En la xerrada, també hi han participat la ministra de Turisme, Verònica Canals, el secretari d'Estat d'Esports, Justo Ruiz, la gerent de l'Andorra Esports Clúster, Gemma Riu, i el biòleg i bioinformàtic Joel López. D'aquesta manera, aquest estiu es podran celebrar, entre altres, cites tradicionals com el Nike Camp, un dels campus més potents que cada estiu porta desenes d'infants al país. Amb tot, enguany va ser ampliat amb cinc localitats més a Catalunya i Castelló per no concentrar tots els inscrits en una mateixa zona. En aquest sentit, es preveu que hi hauran algunes restriccions de prevenció, igual que va passar amb la reobertura de les escoles i com succeirà als esports d'estiu de les diferents parròquies.

Estades d'equips professionals

En el mateix webinar, Verònica Canals, ha explicat que les estades esportives també es podran fer aquest estiu. Fins i tot, abans de l'1 de juliol ja que tal i com ha indicat la ministra de Turisme ja tenen algunes reserves d'equips de ciclisme professional que volen venir a fer estades per preparar les primeres proves del calendari, previstes cap a principis d'agost. L'únic requisit és que els ciclistes que vinguin a fer l'estada siguin residents d'Andorra, Espanya, França o Portugal.

tracking