x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

Soldevila creu que si la lliga no es reprèn l'Inter hauria de ser campió

El davanter i màxim golejador del campionat vol que es valori la gran temporada de l’equip escaldenc
El davanter Genís Soldevila celebra un dels 14 gols aconseguits aquesta temporada.

Soldevila creu que si la lliga no es reprèn l'Inter hauria de ser campió

El davanter Genís Soldevila celebra un dels 14 gols aconseguits aquesta temporada.

INTER CLUB ESCALDES
Actualitzada 02/06/2020 a les 06:41
El màxim golejador de la Lliga Multisegur Assegurances, Genís Soldevila, va defensar ahir al canal de YouTube de l’Inter Club Escaldes que, en cas que la competició no es pugui reprendre, el seu equip “hauria de ser campió perquè hem fet una feina molt ben feta”. El davanter lleidatà es troba fora d’Andorra passant el confinament i va explicar que "tinc moltes ganes de tornar i de recuperar les sensacions d’entrar en un camp de futbol, de tocar la pilota, d’estar en un vestidor i tocar la pilota”. A més, com tots els futbolistes de la lliga nacional està “esperant ara la decisió de si tornem a la competició”.
Soldevila va subratllar que “nosaltres esperem reiniciar la competició si es pot amb la màxima seguretat perquè el més important és la salut de tots”. A partir d’aquí va destacar que, si avui a la reunió entre la FAF el Govern es decideix que no torni la lliga, “i si algun equip ha de ser campió, aquest ha de ser l’Inter”. El davanter va afegir que “s’ ha de valorar la temporada tan positiva que estem fent. Som líders d’una lliga molt igualada i això té molt de mèrit. Tant de bo, però, puguem reiniciar la competició dins del terreny de joc”. El pitxitxi de la lliga amb 14 dianes troba un al·licient el fet de poder jugar per ampliar la seva xifra, però remarca que “si tornem a la competició esperem que sigui amb les màximes garanties sanitàries possibles. Crec que hi ha un risc alt de lesions i això pot dificultar el retorn”.

Avui a les 16 hores hi ha programada la trobada entre membres del ministeri d’Esports –el secretari d’Estat, Justo Ruiz–, la Federació Andorrana de Futbol (FAF) i l’Associació de Futbolistes Andorrans (AFA). Serà el moment per decidir definitivament si la lliga domèstica torna.
Etiquetes
  • #1 no seria just
    (02/06/20 07:13)

    Per el be de tots millor que finalitzi la lliga. No es pot donar mai un titol a un equip que no hu a guanyat. La diferencia es tant gran que perdent tots els punts que falten no jugaria ni competicio europea. Espero que juguem i que sigui el millor al camp qui guanyi.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts