La plantilla del MoraBanc s'entrena amb normalitat 81 dies després

Ibon Navarro ja pot dirigir sessions preparatòries amb tot el grup i amb contacte entre els jugadors

La plantilla del MoraBanc s'entrena amb normalitat 81 dies desprésBC MORABANC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra va tornar ahir a la normalitat, almenys pel que fa als entrenaments, i va poder realitzar una sessió habitual 81 dies després. El ritme d’entrenaments i les mesures de flexibilització de les restriccions s’han anat suavitzant durant les últimes setmanes, i durant la jornada d’ahir, Ibon Navarro ja va poder dirigir una sessió amb grup complet i també amb la possibilitat que hi hagués contacte entre els jugadors durant l’entrenament.

El retorn a la normalitat va tenir dues absències, la de Dejan Musli, que té molèsties al genoll, i la de Bandja Sy, que tot just ha començat a entrenar-se després de la quarantena obligatòria, però ho està fent en solitari fins que agafi una mica de ritme i es pugui afegir a la feina amb la resta de companys. Sí que hi són, en canvi, Alexis i Hugo Bartolomé, que estan exercitant-se amb el primer equip des del retorn a la feina.

Sobre aquesta nova evolució en els entrenaments, el tècnic ajudant del MoraBanc Andorra, Paco Vázquez, va manifestar que “ha estat molt progressiu, és un canvi molt gran per als jugadors des del primer dia en què estaven encartonats fins a ara”, i va afegir que “està clar que no estem al cent per cent ni ho estarem, però aquesta progressió ha estat beneficiosa per treure la por de les lesions, i estem contents d’estar a la part final de la progressió”.

Si res canvia, en tot just 17 dies, l’equip tornarà a jugar a la fase final de l’ACB a València, i en aquest sentit, Vázquez va manifestar que “haurem d’anar amb compte amb el tema de les rotacions, i intentar que tothom aporti coses perquè seran partits molt seguits, però la gent en té ganes i esperem que tot sigui positiu”. Per últim, va manifestar que “algun jugador diu que fem una pretemporada, i una mica ho és, però amb competició pura i dura”.

D’altra banda, està previst que a principis de setmana l’ACB publiqui el calendari de la fase final (el MoraBanc Andorra és al grup B amb Madrid, Saragossa, València, Burgos i Gran Canària), així com la data exacta de concentració a la ciutat valenciana.

tracking