x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Automobilisme

Gerard de la Casa es recupera de manera positiva d'un tumor maligne

Actualitzada 31/05/2020 a les 06:30
Gerard de la Casa es recupera positivament després de tenir un tumor maligne a l’intestí, i ja pensa, tot i que amb prudència, a tornar a les carreteres i gaudir de la seva passió, l’automobilisme.
Els malestars van arrencar després d’unes proves amb un Mini al Circuit d’Andorra-Pas de la Casa, i dos dies després, a mitjans de desembre, va haver de passar pel quiròfan d’urgència. En total, va estar 28 dies ingressat, ja que abans d’acabar l’any, va tornar a ser intervingut. El pilot va sortir de l’hospital al gener en bon estat però dèbil, i ara es mostra “animat”. A més, va confessar que “a poc a poc vaig recuperant pes perquè vaig perdre gairebé vint quilos”. Ara té un pla personalitzat de quinze sessions de quimioteràpia, n’ha complert nou, i espera poder acabar durant el mes de juliol.

Amb una situació així, les prioritats canvien, però De la Casa ja pensa en el seu retorn a la competició, i va manifestar que “degut a les circumstàncies de la pandèmia, ha semblat que la temporada m’hagi esperat perquè pugui reincorporar-me a les curses”, i va afegir que “tornaré, però abans he d’estar en condicions”.
Sobre les diferents opcions per a aquest retorn, va referir-se a la possibilitat de fer-ho amb un Porsche, i va assenyalar que “he estat pensant de fer-ho amb un Porsche 991 GT3 Cup, però veient les circumstàncies, prefereixo esperar i veure el nou 992 destinat a la Porsche Superucp”, a més, va cloure que “és una màquina fiable i el que m’agrada és que té un gran servei al darrere. Estic content amb el Seat Córdoba i el Subaru Impreza, però per adquirir peces és un problema”.
Etiquetes
  • #3 Abc
    (31/05/20 09:59)

    Molts ànims i que et recuperis aviat!

    Respondre
  • #2 No tot s'hi val
    (31/05/20 09:23)

    Aquesta notícia sembla un part mèdic, crec que la intimitat ha de ser respectada.

    Respondre
  • #1 Rosa
    (31/05/20 08:48)

    Molts ànims, gran notícia!!!!

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts