L'Iberostar Tenerife li fa l'ullet a Todorovic

L’equip canari no amaga la predilecció, però nega que hi hagi a hores d’ara un interès tan ferm

L'Iberostar Tenerife li fa l'ullet a TodorovicFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El president de l’Iberostar Tenerife, Félix Hernández, va recollir ahir una qüestió al voltant de l’hipotètic interès de l’equip canari per fer-se amb Dejan Todorovic de cara a la propera temporada. El mandatari va assegurar que el que havia sortit publicat en algun mitjà espanyol i que apuntava una propera relació entre el Tenerife i l’aler serbi del MoraBanc Andorra “no és cert”. Hernández, en declaracions a COPE Canàries, va explicar que “[Todorovic] és en un equip de l’ACB, estem en competició i durant el transcurs d’una temporada nosaltres no fem mai cap moviment de jugadors que estiguin a altres equips”.

Declaracions institucionals i que, a punt d’iniciar-se la fase final de la Lliga Endesa, sembla indicar que el president canari llança pilotes fora. Tot i això, Hernández no va amagar que Todorovic “és un jugador que hem anat alguna vegada a fitxar, abans de la lesió, i és un jugador que ens agrada, però insisteixo que ara no estem fent cap moviment perquè estem en competició i menys per un jugador que està en un altre equip”. A més, va afegir el president, “fer-ho ara seria una falta de respecte a un equip que també està competint”.

Todorovic va signar l’estiu passat un contracte per una temporada i el seu vincle amb el MoraBanc Andorra s’esgota el 30 de juny. Ara bé, tot i el desig i la voluntat del club de retenir el serbi i poder comptar amb ell la propera campanya, sembla difícil que l’aler vesteixi de tricolor més enllà de la fase final de València. El seu agent és conscient que ara Todorovic s’ha revaloritzat, és una peça cobejada i l’està movent pel mercat amb la finalitat de trobar un equip i un contracte que li garanteixi una millora econòmica. A més, el club canari ha confirmat la renovació de Txus Vidorreta, un tècnic que el coneix bé i amb qui va coincidir a Bilbao. Todo ha signat durant aquesta temporada, unes mitjanes de 8,7 punts i 3,1 rebots a la lliga Endesa, i 10,7 punts i 3,6 rebots a l’EuroCup. El serbi és cupo i, per tant, no ocupa plaça d’estranger, ja que es va formar com a jugador a Espanya, un fet que potencia encara més l’atracció de cara a uns possibles equips interessats. Tot i amagar les intencions, el Tenerife és un dels millors posicionats per aconseguir el fitxatge.

L'EQUIP TREBALLA DEMÀ EN GRUP I JA AMB CONTACTE

Després de gairebé un mes de feina amb sessions individualitzades dels jugadors del MoraBanc Andorra, avui la plantilla ja es podrà exercitar en grup però mantenint les distàncies i les restriccions habituals. No serà fins demà quan ja es dona llum verd a fer un pas més en la preparació i els entrenaments ja seran amb contacte. S’espera que Dejan Musli, que arrossega molèsties, també participi ja en un grup on s’afegirà David Walker després de fer la quarantena obligada. Per part seva, Bandja Sy podria començar a trepitjar pista i iniciar els entrenaments de manera individual.

tracking