El Lleida Esportiu arriba a l'Audiència Nacional

El Lleida Esportiu arriba a l'Audiència Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu segueix amb la seva croada contra la decisió de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i ahir va fer un pas més arribant a l’Audiència Nacional espanyola. El conjunt lleidatà va veure com el comitè d’apel·lació desestimava el seu segon recurs, i tot seguit va presentar mesures cautelaríssimes al jutjat central del contenciós-administratiu de l’Audiència Nacional.

En aquesta nova reclamació, l’entitat presidida per Albert Esteve reclama suspendre la resolució del Consell Superior d’Esports per delegar en la comissió delegada de l’RFEF sobre la decisió de reprendre o donar per finalitzada la Segona Divisió B, i en cas de reprendre’s, triar la manera d’establir els ascensos.

En cas d’acceptar-se el recurs, això suposaria aturar momentàniament el play-off exprés aprovat per l’RFEF fins que el jutge decideixi, i aturaria tot el futbol no professional en l’àmbit espanyol (inclòs l’FC Andorra). El Lleida va acabar en cinquena posició a la seva lliga, a tres punts de la quarta posició que dona lloc a disputar les eliminatòries per pujar a Segona Divisió.

tracking