escacs

Tres jugadors de la FEVA participen al Campionat Iberoamericà en línia

Tres jugadors de la FEVA participen al Campionat Iberoamericà en línia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres jugadors de la Federació d’Escacs Valls d’Andorra (FEVA) participaran a la primera edició del Campionat Iberoamericà en línia, que comptarà amb un total de 108 jugadors de 23 països. Pel que fa als representants de la FEVA, seran el gran mestre Òscar de la Riva, el mestre internacional Jordi Fluvià i Alexandra Muratet, ja que cadascun dels estats participants té dret a un jugador i una jugadora, i també poden competir-hi tots aquells amb un ELO superior a 2.500.

Pel que fa al torneig, es disputarà de manera virtual a la plataforma Chess24 i també amb l’eina Zoom per tal d’evitar possibles trampes. El torneig es farà en format d’eliminatòries i la fase prèvia serà al millor de quatre partides, un nombre que s’incrementarà en dues partides més cada ronda que es passi.

Pel que fa als jugadors de la FEVA, Òscar de la Riva debutarà contra Félix José Ynojosa (mestre internacional de Veneçuela), Jordi Fluvià jugarà contra Andre Ventura Sousa (mestre internacional de Portugal), mentre que Alexandra Muratet s’enfrontarà a Cristian Cruz (gran mestre del Perú).

tracking