Aixàs considera "xocant" que València fos millor valorada sanitàriament

El president del MoraBanc assegura que el criteri econòmic no hauria d'anar per damunt del sanitari a l'hora d'avaluar les candidatures per a la seu de la final de l'ACB

Gorka AixàsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del MoraBanc, Gorka Aixàs, ha tornat a defensar la candidatura d'Andorra com la més idònia per acollir la final de l'ACB. En una entrevista per a Esports COPE, el màxim mandatari tricolor ha expressat la seva sorpresa per l'avaluació tant positiva que va rebre la candidatura de València, concretament pel que fa al criteri sanitari, i ha lamentat la manca de dades en la reunió que van mantenir els clubs. "Crec que no vam tenir tota la informació. Que València sortís primera en tots els rànquings no em sembla possible, especialment en el sanitari. Sense ser un expert en la matèria, em sembla xocant com València pot arribar a estar primera en aquest rànquing. Ningú sap què passarà en unes setmanes, cal valorar la situació actual", ha defensat Aixàs, que ha destacat les bones dades epidemiològiques d'Andorra, especialment després del doble cribratge massiu. "A Andorra tornarem aviat a una vida el més semblant a la normalitat, fet que no passa en cap altra candidatura".

En aquest sentit, el president del MoraBanc ha indicat que s'estan imposant els criteris econòmics. "Econòmicament no tenim el potencial que pot tenir València, però això no hauria de prevaldre. Hauríem d'anar al lloc més segur, i cap és més segur que Andorra", ha comentat.

tracking