Curses de muntanya

Pau Capell farà en solitari la Ultra Trail du Montblanc

Pau Capell farà en solitari la Ultra Trail du Montblanc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El resident Pau Capell ha decidit enfrontar-se en solitari a la Ultra Trail du Montblanc per intentar batre el rècord de la prova. A causa de la suspensió de la mítica cita per la pandèmia de la Covid-19, l'actual guanyador de la UTMB s’ha marcat com a objectiu de l’any esmicolar el crono. Capell, que estarà acompanyat del seu equip d'assistència, efectuarà el recorregut original, molt exigent, de 171 km amb 10.000 metres positius. El seu repte donarà el tret de sortida el dia 28 d'agost, a la plaça de Chamonix i en l'horari original de les 6 de la tarda. L'equip li farà els avituallaments originals de la prova, en les mateixes zones que sempre s'han col·locat i es prendran les mesures higièniques necessàries perquè no hi hagi cap inconvenient.

El resident té com a objectiu baixar de les 20h19', que és el rècord de la prova que ell mateix disposa, del recorregut inicial i, a més, l'acompanyarà un equip de filmació per poder realitzar un documental.

El corredor va deixar clar que "la responsabilitat és un dels eixos del projecte, que cal incidir que serà en solitari". El mateix Capell va expressar que "vull llençar un missatge que se segueixin les recomanacions sociosanitàries per evitar aglomeracions en possibles situacions de cursa, ja sigui a l'inici com a l'arribada".

tracking