x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
esquí adaptat

Roger Puig podria iniciar el curs vinent amb la FAE

Roger Puig durant una prova al Jocs Paralímpics de Pyeongchang.

Roger Puig podria iniciar el curs vinent amb la FAE

Roger Puig durant una prova al Jocs Paralímpics de Pyeongchang.

COA
Actualitzada 20/05/2020 a les 07:17
Una antiga petició i un desig que s’està coent des de fa un temps es podria fer realitat durant els propers mesos. Les converses per a la incorporació de l’esquiador paralímpic Roger Puig a l’estructura de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) segueixen el seu curs, amb un ritme pausat però eficaç. Hores d’ara s’està acabant de negociar tot el procediment, ja que les trobades entre la FAE, la Fadea i l’esquiador ja s’han reactivat. Fins i tot, entre les tres parts s’ha preparat un esborrany de contracte de funcionament que s’acabarà de polir en una trobada, encara sense data fixada, que han de mantenir els actors amb el Govern. Aquesta trobada, en definitiva, hauria d’esclarir les opcions de Roger Puig per poder competir al més aviat possible sota el paraigua de la FAE. Una voluntat que podria cristal·litzar en l’inici de la propera temporada.
En aquest sentit, tot just després de la seva trobada amb el llavors cap de Govern, Toni Martí, amb motiu del campionat d’Europa, l’esquiador ja va reivindicar més suport i disposar d’un entrenador personal per seguir millorant. A banda de compartir amb la FAE entrenaments i estructura, l’entrenador que agrada a la família Puig, tal com va publicar el Diari aquell dia, és Josh Alayrach. Tot i això, aquesta possibilitat, però, dependrà de la FAE i de la seva disposició. Els resultats acompanyen i això podria ajudar en els desitjos de Puig.
Etiquetes
  • #1 Marta
    (20/05/20 07:34)

    Ja seria hora que això esdevingués una realitat.La FADEA només està per fer passejades per la muntanya i poc més.El Roger s'ho ha tingut que treballar de valent per està on està.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts