Els rivals del MoraBanc ja poden entrenar en grup

Els rivals del MoraBanc ja poden entrenar en grupBC MORABANC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La preparació dels equips de la Lliga Endesa per al possible retorn a la competició segueix endavant, i des d’avui tots els rivals del MoraBanc Andorra ja poden fer un pas més i entrenar en grup.

Segons va publicar el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) del país veí, “Espanya entra avui a la fase d’entrenament total o precompetició a les lligues professionals”. Això suposa que els conjunts de la Lliga ACB (única competició que es considera com a professional a Espanya juntament a la Primera i Segona Divisió masculina de futbol) poden realitzar ja treballs “tàctics exhaustius, que incloguin accions conjuntes en grups de diversos esportistes fins a un màxim de 14 persones”, fet que suposa la totalitat de la plantilla en el cas dels equips de bàsquet. A més, en aquesta fase dels entrenaments també es poden realitzar reunions tècniques amb els entrenadors sempre que hi hagi un màxim de 15 persones, es guardin les distàncies de seguretat i s’utilitzin totes les mesures de precaució. Per acabar, durant aquest període d’entrenament total o de precompetició també es permet l’ús dels vestidors per als esportistes.

Pel que fa al MoraBanc Andorra, de moment seguiran amb el mateix protocol, amb entrenaments individuals, però amb la possibilitat que dos jugadors s’exercitin a la vegada, un a cada meitat de la pista. El proper pas dintre del protocol del ministeri de Sanitat seria que els dos jugadors que entrenin alhora puguin tenir contacte i interacció entre ells.

Precisament sobre el retorn als entrenaments i les seves particularitats, va parlar-ne ahir un dels capitans de l’equip, David Jelínek, que va manifestar a les xarxes socials del club que “a poc a poc tornem, agafant el feeling, encara que es nota que és diferent a un entrenament normal, però anem agafant el ritme”. A més, l’escorta txec va manifestar que “el primer dia va ser molt estrany després de dos mesos sense tocar la pilota. Al principi es notava i faltava el tacte, però ara ja sembla que està millorant”.

tracking