x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
curses de muntanya

La polèmica per les inscripcions de l'Ultra Trail arriba al Consell General

Carine Montaner a l'hemicicle del Consell General.

La polèmica per les inscripcions de l'Ultra Trail arriba al Consell General

Carine Montaner a l'hemicicle del Consell General.

Fernando Galindo
Actualitzada 14/05/2020 a les 07:16
La polèmica pel retorn de només el 70 per cent de la inscripció a l’Andorra Ultra Trail per part de l’organització un cop suspesa la prova segueix ben viva i avui entrarà en l’àmbit parlamentari. La consellera general de terceravia + Unió Laurediana + independents Carine Montaner realitzarà una pregunta a l’executiu al Consell General sobre les mesures legals que s’han estudiat per retirar la subvenció, i si se n’han estudiat perquè la cursa torni l’import total de la inscripció.
Fa unes setmanes ja es va tractar el tema al consell de comú d’Ordino per part de la consellera de la minoria Sandra Tudó, que va demanar que l’administració parroquial recuperés part dels 54.000 euros que dona, una vegada la prova estava cancel·lada. El cònsol major ordinenc, Josep Àngel Mortés, va explicar que estava per contracte i que es renegociarà per al futur. A més, l’ACU va presentar queixes tant a Consum com al Raonador del ciutadà.
Etiquetes
  • #2 felicitats a la Sra. Montaner
    (14/05/20 14:55)

    No soc de cap partit, però observo les intervencions de la Sra. Montaner, (amb les que unes vegades puc estar d'acord i altres en desacord), que sempre son ben documentades i argumentades. La felicito , perque es veu convençuda del que fa i diu, això en un polític es sempre d'agraïr per l'excepcional que es. D'altra banda em sembla impresentable i te que ser revissable, el que EL COMÚ D'oRDINO DIGUI QUE NO ES POT RESCABALAR DELS DINERS ADELANTATS perque es per contracte....però quina clase de contractes feu amb diners publics??? Com no hi ha una clausula -elemental en qualsevol contracte- que en cas de qualsevol contratemps com el que estem parlant de suspensió, no es paga???QUE M'HO EXPLIQUIN SUP!

    Respondre
  • #1 Felicitats, Sra. Montaner.
    (14/05/20 08:07)

    La Sra. Montaner, que s'ha carregar a l'esquena una gairebé agonitzant Terceravia i està disposada a donar-li visibilitat a tort i a dret, avui crec que es mereix la felicitació de molts ciutadans al mantenir viu el sentiment d'alarma social per la mala praxis dels organitzadors de l'Ultra Trail. i Quin ambient regnarà entre el Sr. Gerard Martínez i el Sr. Josep Pintat després de la contractació en segona temporada del Sr. Martínez com a messies salvador de Naturlandia?

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts