x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
MOTOCICLISME

Els pilots tornen a l'asfalt al Circuit d'Andorra-Pas de la Casa

Els residents de MotoGP Alex Rins i Tito Rabat, i Xavi Cardelús van ser els primers a rodar
Els pilots tornen a entrenar a l'asfalt

Els pilots tornen a entrenar a l'asfalt

Els pilots tornen a entrenar a l'asfalt

fotoesport
Tito Rabat entrenant ahir al Circuit d'Andorra.

Els pilots tornen a entrenar a l'asfalt

Tito Rabat entrenant ahir al Circuit d'Andorra.

FOTIOESPORT
Actualitzada 14/05/2020 a les 06:44
Els pilots professionals de motociclisme van tornar ahir a rodar sobre l’asfalt després que el Govern aprovés la segona fase per al retorn a l’activitat esportiva. Fins ahir havien entrenat amb motos de trial a Naturlandia i ara ja poden fer-ho al Circuit d’Andorra-Pas de la Casa. Una vintena de corredors de MotoGP, Moto2, Moto3, MotoE, Superbikes i el Mundial de resistència ja poden fer-ho, i ahir van rodar els residents de MotoGP Alex Rins i Tito Rabat, i Xavi Cardelús, de MotoE. A més, també van visitar el circuit Pol Espargaró i Maverick Viñales, que està previst que s’hi afegeixin a partir de dilluns, i altres com Aleix Espargaró també han confirmat la seva presència.
En aquestes sessions els pilots poden utilitzar una supermotard de fins a 450 centímetres cúbics o una MiniGP, unes motos “semblants a les MotoGP però més petites i amb menys potència, i que donen un pas per corba força similar a la moto de competició”, segons va explicar el director del Circuit d’Andorra-Pas de la Casa, Àlex Bercianos. Un dels pilots que va rodar ahir, Alex Rins, va explicar que “estic agraït que el Govern ens deixi rodar, i el circuit ens va bé perquè està en altura i és molt revirat”, mentre que Tito Rabat va declarar que “hem començat fent una mica de supermotard, i gràcies al Circuit d’Andorra podrem preparar-nos per a les curses”. Per últim, Xavi Cardelús va manifestar que “estic content per haver pogut tornar a rodar”.

Des del circuit van fer una valoració molt positiva d’aquest primer dia d’entrenaments, i el director del traçat, Àlex Bercianos, va assenyalar que “ha estat tot un èxit, al matí ha costat una mica perquè estava tot moll per les pluges de la nit i també feia fred, però després ha anat tot millor, amb el circuit operatiu i en bones condicions”. A més dels pilots, aquests entrenaments beneficiaran també el Circuit d’Andorra-Pas de la Casa, i Bercianos va manifestar que “hem fet un pas important cap endavant, quan s’inverteix tot canvia, i ens hem aliat amb un partner com el Raúl [Romero, director de l’equip Avintia Racing] amb més de 20 anys d’experiència al Mundial, i també amb un equip de gestió pròpia amb gent jove i del país que està donant un gran resultat”. Per últim, va cloure que “hem d’agrair l’oportunitat perquè posem Andorra on es mereix, amb una gran publicitat internacional”, i és que la notícia i les imatges dels pilots entrenant es van reproduir a diferents canals televisius d’Espanya i Itàlia, així com a diverses webs arreu del món.
Etiquetes
  • #9 0101
    (14/05/20 21:10)

    Andorra posicionat al món sencer gràcies a iniciatives com aquesta. Felicitats per la feina feta nois. Ànims i a seguir amb la difusió i comunicació. Accions com aquestes ens faran sortir reforçats d'aquesta crisis sanitària. 

    Respondre
  • #8 CONSPIRATION
    (14/05/20 20:42)

    Volem més circ va dir..
    Líders i herois esportius?? Poca personalitat i autoestima et falta. A veure si a partir d'ara es dota de material com es degut als sanitaris i gent dels cultius, i no tant esportista, que en temps de crisis no ens cuiden ni ens donen de menjar.

    Respondre
  • #7 pere
    (14/05/20 12:32)

    Gran noticia. Estic molt content de que aquests herois puguin continuar a destruir el planeta i la seva pol.lucio contraria.

    Respondre
  • #6 ciutadana
    (14/05/20 11:32)

    Els que fan soroll, son els ultims als que s'hauria d'activar. I ELS GIMNASSOS I PISCINES PER QUAN???? Per cert a la piscina ja hi ha clor de desinfecció, no cal cap mes mida.

    Respondre
  • #5 Cl
    (14/05/20 11:24)

    TOTS SOM IGUALS! va dir..
    Si s'allarga molt l'obertura dels gimnasos molts d'aquests privats no podran obrir... molt trist però és així!
    Serveis esencials l'alcohol o el tabac, però l'esport no, gràcies Govern per acabar amb el nostre sector!

    Respondre
  • #4 TOTS SOM IGUALS!
    (14/05/20 08:41)

    I ELS DEMES MORTALS, QUAN PODREM COMENÇAR A ENTRENAR A LES NOSTRES HUMILS INSTAL·LACIONS(GIMNASOS, PISCINES...), COM SEMPRE, EL POPULATXO NO INTERESSEM...

    Respondre
  • #3 0000
    (14/05/20 08:28)

    Un 0 para el piloto de Avintia, ni lleva mascara ni guarda distáncia, mal ejemplo.

    Respondre
  • #2 Volem més circ
    (14/05/20 08:16)

    Gran notícia, la societat en estat de shock necessita els heroes i el líders esportius com una anestèsia mes que mai.

    Respondre
  • #1 Kily
    (14/05/20 07:58)

    FELICIDADES POR LA GRAN INICIATIVA QUE YA HA PUESTO A ANDORRA EN EL PUNTO DE MIRA DEL DEPORTE MUNDIAL 
    ANIMO Y ENHORABUENA POR LA REPERCUSIÓN POSITIVA QUE ESTÁ TENIENDO A NIVEL MEDIATICO MUNDIAL DE NUESTRO PAÍS 
    GRACIAS Y FELICIDADES 

    Respondre
9
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts