Bàsquet

El retorn de Walker i Sy s'endarrerirà uns dies més

L’aler intentarà arribar el cap de setmana i la resta de la plantilla segueix exercitant-se individualment al Poliesportiu

Guille Colom valora la tornada al parquet
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els jugadors del MoraBanc Andorra segueixen exercitant-se individualment preparant el possible retorn a la competició, i ho fan encara sense la plantilla completa, ja que el retorn de David Walker i Bandja Sy s’endarrerirà uns dies més, com a mínim. Pel que fa a l’aler nord-americà, que va decidir tornar a casa, tenia previst arribar dimecres al país, però no va ser-li possible i intentarà fer-ho, mentre que el jugador francès està en espera que Sèrbia obri les seves fronteres i l’aeroport, ja que quan va esclatar la crisi sanitària Sy es trobava a Belgrad per presenciar el naixement de la seva filla.

Mentrestant, diferents ciutats espanyoles segueixen postulant-se per acollir la fase final de l’ACB (sempre que s’acabi fent), i ahir va transcendir que Almeria també està interessada a ser seu del torneig. La ciutat andalusa s’afegeix a d’altres com València, les Canàries, Saragossa, Menorca o Navarra, a més del Principat, que també han manifestat la seva intenció d’acollir el campionat.

D’altra banda, el club va informar ahir que la campanya solidària El partit de la nostra vida va arribar finalment als 28.120 euros de 897 donants amb algunes quantitats d’última hora. A més, ahir l’entitat ja va fer l’entrega d’aquesta quantitat al fons de solidaritat de Govern.

El retorn de Walker i Sy s'endarrerirà uns dies més

tracking