TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Automobilisme

La Pujada a Arinsal es disputarà l'any vinent

La Pujada a Arinsal es disputarà l'any vinentACA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tercera edició de la Pujada d’Arinsal, que estava programada per al 13 i 14 de juny vinent, ha quedat posposada fins al 2021, en una data encara per definir. L’Automòbil Club d’Andorra (ACA) va confirmar ahir que la situació sanitària derivada de la Covid-19 i la incertesa per l’evolució del Campionat de França aconsellaven la mesura d’ajornar la prova de muntanya andorrana.

En un comunicat emès ahir, l’ACA apunta que “tenint en compte que el gruix de participants ha de venir d’aquest país [França], no fa viable la celebració de la cursa i menys quan les competicions a l’estat francès encara no han començat aquesta temporada”. A conseqüència de tota aquesta situació, queda cancel·lat també el Trophée des Pyrénées 2020, atès que totes les proves programades fins al juny (quatre curses de les sis) no s’organitzaran i la resta també queden pendents de la situació sanitària. Les altres dues proves de carretera programades per ACA Esport segueixen el seu camí i la previsió és que es puguin celebrar sense problemes en les seves dates ja anunciades, en el cas del Ral·li d’Andorra Històric el 26 i 27 de setembre i en el de l’Andorra Winter Rally diumenge 20 de desembre.

tracking